Gi teater I gave!

Ønsker du å gi en gave som virkelig skiller seg ut? Overrask dine nære og kjære med et gavekort til teateropplevelser, og gi dem sjansen til å velge selv hvilken forestilling de har lyst til å se den kommende sesongen.

Du bestemmer selv beløpet på gavekortet, og det er gyldig i 1 år fra kjøpsdato.

Se vinterens og vårens program under.

På DNS våren 2024

Premiere 13. januar

Amanda uten bremser

Eventyrlig danseforestilling om en helt uvanlig familie

To tøyelige foreldre gjør så godt de kan for å henge med når den lynraske treåringen styrer familiens dager i et skyhøyt tempo. Det blir tekopp-tango, sure naboer og kattejakt i denne surrealistiske og imponerende danseforestillingen for barn.

Anbefalt fra 4 år.

Premiere 27. januar

Billy Elliot

Musikalen endelig til Bergen!

Billy Elliot vokser opp i en gruveby i Nord-England på midten av 80-tallet. Faren og storebroren er tvunget til å kjempe for sine rettigheter i en omfattende gruvestreik som setter sitt preg på det meste. Midt i dette oppdager Billy sin lidenskap for dans. På tross av familiens økonomiske utfordringer og samfunnets forventninger, tør han å drømme om en fremtid som ballettdanser.

Forestillingen er et samarbeid med Fyllingsdalen Teater.

Urpremiere 6. april

Menn som ingen treng

Ny teatertekst frå Frode Grytten

Sju menn, sju historier. Bunde saman av musikk og eit fellesskap om å ikkje høyre til. Er det plass til dei, eller er dei berre menn som er til overs som ingen treng.

 «Menn som ingen treng» er ein nyskriven teatertekst av Frode Grytten, og er ikkje knytt til novellesamlinga med same namn. Teksten får rikt tonefølgje av kjente og meir ukjente songar frå fleire tiår.

Premiere 10. april

Melancholia

Ett vendepunkt eller endepunkt?

Bryllupet til Justine og Michael skulle bli et eventyr. Men før festen er over, har overflaten begynte å slå sprekker.

Justine er dypt deprimert, og selv om søsteren Claire prøver å hjelpe henne blir bryllupet alt annet enn en lykkepille. Parallelt med dette nærmer planeten Melancholia seg med kollisjonskurs mot jorden.

Premiere 20. april

Dødsdansen

Nådeløs, men også humoristisk fortelling om ekteskapet

På en øy har kaptein Edgar og den tidligere skuespillerinnen Alice blitt hverandres fangevoktere. Isolert fra omverden og bitre på fremtidsdrømmer som aldri ble realisert, lever de i et ekteskap frosset til bunnen.

Når Kurt, en slektning og gammel venn, kommer på̊ besøk, brytes stillstanden og 25 år med bitterhet kommer for dagen. En storm blåser opp. Dødsdansen kan begynne.

Premiere 5. desember

Jul i Svingen (2024)

Tilbake i 2024!

Også i desember 2024 får dere muligheten til å ta med hele familien og oppleve Jul i Svingen på Store Scene!

Det skjer mye i Svingen i desember, både vanlige juleforberedelser og mer uvanlige aktiviteter for Linus og vennene hans. Dette er en hjertevarm og sjarmerende førjulsforestilling, som passer like godt for liten som for stor.

Spilles ut februar

Shockheaded Peter

Skrekkelig gøy

Denne skrekkelig gøye musikalen med Vidar Magnussen på regi spilles også i 2024.

Du har sikkert hørt at det ordner seg for snille barn. Vel, kanskje det. En ting er i hvert fall sikkert: I musikalen Shockheaded Peter er det ingen lykkelig slutt for de slemme barna.