Amanda uten bremser

241

Eventyrlig danseforestilling om en helt uvanlig familie

To tøyelige foreldre gjør så godt de kan for å henge med når den lynraske treåringen styrer familiens dager i et skyhøyt tempo. Det blir tekopp-tango, sure naboer og kattejakt i denne surrealistiske og imponerende danseforestillingen for barn.

Danseforestilling for barn

Lille Scene

13. januar

Ca. 30 min.

Anbefalt fra 4 år

Om forestillingen

Tre blir til fire og en bleiekledd virvelvind suser rundt i huset. Får hun tak i katten som hun ønsker seg og finnes det spøkelser med sure tær? Amanda uten bremser er en fartsfylt, akrobatisk og morsom danseforestilling for barn, som kombinerer moderne dans, breaking og teater.

+ Les mer

Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg, har bakgrunn fra Absence Crew og Oslo Danse Ensemble. Med Christine Sandtorv på manus, Julian Berntzen og Kato Ådland på musikk har de sammen laget en unik danseopplevelse for de minste, slik de også gjorde med forestillingen «Mali befaler» på DNS i 2021/2022.

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg
Musikk – komponert, arrangert og produsert av Julian Berntzen og Kato Ådland
Manus: Christine Sandtorv
Visuelt design: Anne Angelshaug
Dukkemaker: Jan Holden
Fortellerstemme Mali: Amalie Teigland-Skår
Kostyme: Silje Teland Pedersen
Maske: Mette Noodt

En samproduksjon mellom Ane Evjen Gjøvåg, Andreas Roksvåg og Den Nationale Scene. Forestillingen er støttet av Bergen kommune.

Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg har jobbet med dans og danseteater i 17 år og har både laget og danset i en rekke forestillinger for store og små.

Ane er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og har blant annet jobbet med Den Norske Opera & Ballett, Oslo Danse Ensemble, Jo Strømgren, KATMA, og har vært å se som danser i flere ulike produksjoner på DNS.

Andreas er kjent fra Absence Crew, har vært norgesmester i breaking og har medvirket i flere forestillinger på DNS som Askeladden På Nye Eventyr, Norr – Da gudene breaket, Circus Absence, Askepott, Peter Pan og Mali befaler.

Relatert innhold