Tre personer feirer med et juletre under en stjerneklar nattehimmel, og promoterer «jul i svingen» for 2024.

Jul i Svingen 2024

240

Publikumsfavoritten kommer tilbake i 2024!

Også i 2024 får dere muligheten til å ta med hele familien og oppleve «Jul i Svingen» på Store Scene!

Familieforestilling

Store Scene

November – desember

2 timer (inkl. pause)

Anbefalt fra 6 år

En reklameplakat med rødt hjerte og ordene "jul i svingen" reklamebilletter for 2024 over en vinterlig skogbakgrunn om natten.

Om forestillingen

Det skjer mye i Svingen i desember, både vanlige juleforberedelser og mer uvanlige aktiviteter for Linus og vennene hans Akaya, Nure, Åsa, Børre, Atif og Victoria.

Det er 1. desember og Linus og søsteren Klara gleder seg til å åpne årets adventskalender som faren Marvin har laget til dem. Men Marvin elsker å komme med alle mulige rare overraskelser, og derfor er Linus sin kalender ikke akkurat det han håpet på … Er det bare tomme pakker? Dette er også dagen da hele Svingen samles for å tenne det store juletreet. Marvin synes imidlertid at det årlige juletrearrangementet er litt for kjedelig, så han har en plan om å gjøre det hele litt mer festlig. Men som med de fleste av Marvins planer, går ikke alt etter planen og det blir et juletrearrangement som Svingen sent vil glemme.

+ Les mer

Slik fortsetter hverdagen i desember for de som bor i Svingen med overraskende og morsomme opplevelser. For hvem vinner den tradisjonelle skistafetten mellom Svingen og nabobygda Sletta? Og hvem skal være Lucia i år? Ta med hele familien og opplev at det kjente og kjære universet blir levende når Store Scene forvandles til Svingen!

Forestillingen er basert på NRKs adventskalender med samme navn. Odd Nordstoga skrev musikken til tv-serien, og det er også hans musikk som vil bli tonefølge til forestillingen.

Basert på NRKs julekalender «Jul i Svingen», produsert av NRK.

Manuskript av Kjetil Indregaard. TV-regi: Atle Knudsen. Musikk: Odd Nordstoga.

Teaterforlag: Teaterforlaget Songbird AS

 

 

av Kjetil Indregard
Dramatisert for scenen av: Kjetil Indregard
Regi: Morten Joachim

Kjøp billetter

Denne forestillingen er inkludert i Årskort 2024.

+ Se flere datoer

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Dramatisert for scenen av: Kjetil Indregard I Regi: Morten Joachim I Scenografi og kostymedesign: Gjermund Andresen I Musikk: Odd Nordstoga / John Vinge I Sangtekster: Odd Nordstoga / Kjetil Indregard I Original musikalsk arrangør: John Vinge I Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt I Lys- og videodesign: Silje Grimstad I Koreograf: Ludvig Herstad I Musikalsk leder: Helge Lilletvedt I Dramaturg: Solrun Toft Iversen