Våre samarbeidspartnere

Den Nationale Scene er glad for å ha gode partnere som bidrar til å skape et bredt engasjement rundt teatret og våre forestillinger!

Grafisk ikon av en person med armene utstrakt inne i en kameraform over teksten "obos.

En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo. Derfor er OBOS en viktig partner for DNS og en rekke andre institusjoner og frivillige organisasjoner. OBOS-medlemmer får inntil 25 prosent rabatt på en rekke kulturopplevelser, herunder billetter på DNS. De har også konkurranser og spesialtilbud i løpet av året. Med OBOS Kredittkort får du i tillegg tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen på billetter.
Les mer her 

Sparebankstiftelsen sr-banks logo med blått og rosa abstrakt symbol ved siden av firmanavnet.

Sparebankstiftelsen SR-Bank er største eier i SpareBank 1 SR-Bank ASA. Stiftelsen får hvert år en betydelig del av bankens overskudd som de kan dele ut til gode formål på Sør-Vestlandet. Gavene gis til små og store aktiviteter som bidrar til at regionen blir et bedre sted å bo og arbeide. Gavene skal støtte opp om Stiftelsens visjon «Sammen skal vi skape gode lokalsamfunn». De prioritere prosjekter som bidrar til å utvikle regionen til et godt og bærekraftig samfunn med hovedfokus på barn og unge. DNS har fått kr 2 500 000 i støtte som utbetales i en treårsperiode til prosjekter som skal bidra til økt innholds- skaper- og brukermangfold  i programmet rettet mot barn og unge.

Les mer