search

Er du en god selger som gløder for teater?

 

 

DNS søker to engasjerte og initiativrike medarbeidere som Salgs – og kundekonsulent: En fast stilling og en prosjektstilling ut 2019.
Som salgs – og kundekonsulent vil hovedarbeidsoppgave være å presentere og selge teaterets forestillinger til bedrifter, organisasjoner, skoler og barnehager. Det innebærer omfattende kundekontakt og relasjonsbygging gjennom oppsøkende salgsarbeid.Vi ser etter deg som:

  • Er resultatorientert og har relevant salgserfaring, gjerne fra B2B salg
  • Stortrives med å skape nye relasjoner!
  • Ser muligheter og omsetter disse til konkret handling
  • Liker å pleie etablerte kunder, men trigges mest av å jakte nye.
  • Er omgjengelig, hyggelig og med et hjerte for teater

I tillegg til å ha et utpreget salgs-gen er det viktig at du er systematisk, har gode IT kunnskaper og du har gjerne høyskoleutdanning.

Vi tilbyr en spennende og variert stilling og som vår nye kollega vil du være en viktig bidragsyter i videreutviklingen og fornyelsen av salgsarbeidet ved teateret, både faglig og sosialt.

Kanskje du er vår nye kollega? Send søknaden din i dag!

Søknadsfrist 31.mars. Vi vil imidlertid fortløpende vurdere søkerne og kalle inn kandidater til intervju. Merk søknaden om du er aktuell søker til begge stillinger.

Stillingene inngår i teaterets salgsteam og rapporterer til markeds – og salgssjef.

Arbeidstid: hovedsakelig dagtid/ettermiddag.

Lønn etter tariff. DNS er tilsluttet kollektiv pensjonsordning

Søknadsfrist: Snarest!

Send søknad her

Kontaktpersoner:
Hanne Jacobsen, HR-sjef
Helga Magnussen, markeds- og salgssjef

I henhold til offentlighetsloven §25, kan opplysninger om søker unntas i offentlig søkerliste, dersom søkeren selv ber om det. DNS er forpliktet til å vurdere meroffentlighet og vil foreta en konkret vurdering av søkernes anmodning om fritak vurdert opp mot de hensyn som taler for offentlighet.

Dersom DNS mener begrunnelsen for fritak ikke er tilstrekkelig, vil søker bli kontaktet slik at det gis mulighet for å trekke søknaden før endelig søkerliste fullføres.

Om arbeidsgiveren
Den Nationale Scene i Bergen er en av landets fire nasjonale scenekunstinstitusjoner. Vi gløder for å skape magiske øyeblikk gjennom engasjerende teater, og skal tilby et mangfoldig repertoar av høy kunstnerisk kvalitet. DNS har ca 140 faste ansatte og spiller rundt 750 forestillinger på tre scener hvert år. Nær 136.000 mennesker besøkte DNS i 2018.