search

Våre samarbeidspartnere

Den Nationale Scene er glad for å ha gode partnere som bidrar til å skape et bredt engasjement rundt teatret og våre forestillinger!

En by med et rikt kulturliv er et godt sted å bo. Derfor er OBOS en viktig partner for DNS og en rekke andre institusjoner og frivillige organisasjoner. OBOS-medlemmer får inntil 25 prosent rabatt på en rekke kulturopplevelser, herunder billetter på DNS. De har også konkurranser og spesialtilbud i løpet av året. Med OBOS Kredittkort får du i tillegg tilbakebetalt 10 prosent av kjøpesummen på billetter.
Les mer her 

Som landets største finanskonsern ønsker DNB å være en aktiv samfunnsaktør både lokalt og nasjonalt. DNB ser det som en viktig oppgave å samarbeide med norsk kulturliv, idrett og utvalgte organisasjoner. Gjennom avtalene skapes engasjement og involvering av ansatte og kunder. DNB har vært en partner for DNS i flere tiår.
Les mer her

DNS har en samarbeidsavtale med Scandic Neptun og Showpakker.no. Dette er Scandic sin egen portal for bestilling av konsert- , teater- og showbilletter med hotellovernatting i Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim. De tilbyr publikum en god og enkel løsning for et vellykket weekendopphold ved å sette sammen komplette pakker med hotell og forestillingsbilletter.
Les mer her

Kulturopplevelser kan skape samhold, inkludering og integrering. Derfor støtter Kavlifondet kulturopplevelser for barn og unge fra lavinntektsfamilier, eldre, og mennesker med funksjonshemming eller sykdom. Samarbeidsavtalen mellom Kavlifondet og DNS innebærer at organisasjoner som arbeider med sosial inkludering får tilbud om billettgaver til teatrets forestillinger.
Les mer her

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Dette gjør de ved å tilby tjenester innen ingeniør-, miljø- og arkitekturfag. Sweco anerkjenner også kulturens betydning for samfunnet. De har en avtale med DNS som gir de ansatte gode kulturopplevelser gjennom året.
Les mer 

Gruppen GC Rieber AS er opptatt av å bidra til fellesskapet. GC Rieber Fondene støtter et stort antall almennyttige prosjekter, herunder kulturelle formål. Særlig er de opptatt av tiltak som løfter unge musikktalenter. GC Rieber er også en av eierne av Verdighetssenteret som hvert år deler ut Omsorgsprisen på DNS. I 2019 har de gitt prosjektstøtte til turné med «Korps» og familieforestillingen «Wendy og Peter Pan».
Les mer her