En collage av ulike uttrykk og positurer av en kvinne, overlagt med håndskrevet norsk tekst og illustrasjoner i doodle-stil.

Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen

18

20.06.2018

Om forestillingen

Regi: Kamilla Wargo Brekling
Sjanger: Tragikomedie
Varighet: 1 time og 30 minutter

Spilleperiode: Urpremiere 26.05.2018 – 20.06.2018

Velkommen til vår underholdende og gjenkjennelige drømmeforestilling! Her møter vi alle slags drømmer; de små og de store, de merkelige, de ville, de uskyldige, de hemmelige, de private og de profesjonelle. Sammen med et knippe av kvinnelige skuespillere har den danske teatermakeren Kamilla Wargo Brekling skapt en helt unik teateropplevelse. Små historier, episoder og morsomme øyeblikk flettes sammen til et fargerikt og herlig flettverk av en forestilling.

Les mer

Brekling er kjent for sine slagkraftige og overraskende teaterproduksjoner hvor hun med kjærlighet og humor setter våre moderne liv på spissen. Forestillingen tar oss med inn i drømmenes eksplosive univers og kanskje blir vi litt klokere på det livet og den verdenen vi lever i akkurat nå.

For drømmer er ikke bare drømmer, de er en avspeiling av vår tid – og av oss selv og vår plass i virkeligheten.

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

«Dette stykket får deg til å le flere ganger. Skuespillerne er dyktige og nære. De leverer humor, alvor og dybde på alle sine karakteristiske måter.»

Savmviten

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av: Kamilla Wargo Brekling | Regissør: Kamilla Wargo Brekling | Medregissør og koreografi: Karina Dichov Lund | Manus: Kamilla Wargo Brekling i samspill med Karina Dichov Lund og de medvirkende | Scenograf og kostyme: Sven Haraldsson | Lysdesigner: Anne Elisabeth Bergendahl | Dramaturg: Toril Solvang

Inspisient: Marion Mulelid

Opplev mer

En drømmeforestilling

Kamilla Wargo Brekling er regissøren bak «Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen». Les hennes tanker om det tragikomiske sammenstøtet mellom drømmer og virkelighet.

Norgesdebut med drømmeforestilling på DNS

Sammen med et knippe av kvinnelige skuespillere har den danske teatermakeren Kamilla Wargo Brekling skapt en helt unik forestilling som tar utgangspunkt i våre små og store drømmer.

Tekster fra drømmersenarier

Her finner du tekster skrevet av noen av kvinnene som var med på Olaug Nilssen skriveseminar våren 2018.