search

Lykkeliv

45

18.11.2018

Fortellerteater av Vibeke Flesland Havre

I denne forestillingen møter vi modige historiefortellere fra 16 til 20 år som deler sine innerste tanker om lykke og vellykkethet, fremtidsdrømmer og forventninger.

Om forestillingen

Sjanger: Fortellerteater
Passer for: Ungdom og voksne
Varighet: 1 time og 15 minutter

I «Lykkeliv» er fortellingene flettet sammen til en helhetlig forestilling og gir et unikt innblikk i unge menneskers virkelighet. De medvirkende er ikke skuespillere, men seg selv. De bringer oss inn i livene sine og beskriver en krevende og spennende jakt på å finne ut hvem de er og hva de står for. Ikke minst kjenner de på livslyst og ulike former for press.

Les mer

Bergen Borgerscene er en videreføring av Folkets Festspillscene – et prosjekt som vant publikumsprisen i 2015 og ble hyllet av både publikummere og kritikere for sine underholdende, morsomme og spennende historier fra virkeligheten. Dette er nyskapende teater!

Denne gang har femten unge mennesker deltatt på en serie med fortellerverksted og sammen har de skapt «Lykkeliv».

Nypremiere høsten 2018. Ble spilt på Lille Scene 2 – 17 november.

like-sort

«Takk for en fantastisk forestilling! Jeg lo og gråt, og kommer til å ha den med meg lenge.» 

Publikummer

like-sort

«Eg vart heilt forelska ungdommane som leverte ei forestilling full av punch, humor, sårbarhet og energi.»

Publikummer

like-sort

«Gjennom historiefortellerne kunne jeg kjenne meg igjen både i tankene, holdningene og drømmene om framtiden som barn, ungdom og nå som voksen.»

Publikummer

like-sort

«En fantastisk forestilling som burde bli vist til alle aldersgrupper.»

Publikummer

Kjøp billetter

Alle datoer

Bilder

Medvirkende

Av: Vibeke Flesland Havre | Regi og manus: Vibeke Flesland Havre | Dramaturg: Åste Marie Bjerke | Scenograf: Mari Watn | Lyddesign: Gunnar Innvær og Arne Kamberstad | Produsent: Hjørdis M. Steinsvik

Skuespillere: Gabriel Amundsen, Julia Beatrice Reksten Bakkevik, Alida Bloom, Karianne Eriksen, Amir Mohammed Fanathun, Egil Furnes, Agnes Hestholm, Zea Hilland, Theo Nystøl, Åse Pedersen, Celina Rødbotten, Ole Marius Støle, Shelmith Øseth.

Opplev mer

14.05: Lørdagskafé: Knausgård-epos til scenen

Møt skuespillere og regissør til samtale om den spennende prosessen mot premiere, lørdag 14. mai kl 15 i publikumsrestauranten. Gratis inngang.

Podkast: Samtale om Den 25. timen

Her kan du høre den kjente teater- og filmregissøren Petter Næss og skuespillerne Kamilla Grønli Hartvig og Tani Dibasey  fortelle ...

02.02: Samtale om «Assassins»

Det er knyttet store forventninger til norgespremieren på musikalen «Assassins». Proppfull av svart humor og musikalske krumspring, fortelles historier om ...