To personer som sitter på en scene med navnet "julia" lagt over bildet, med fokus på personen i forgrunnen.

Lykkeliv

45

18.11.2018

Om forestillingen

Sjanger: Fortellerteater
Passer for: Ungdom og voksne
Varighet: 1 time og 15 minutter

I «Lykkeliv» er fortellingene flettet sammen til en helhetlig forestilling og gir et unikt innblikk i unge menneskers virkelighet. De medvirkende er ikke skuespillere, men seg selv. De bringer oss inn i livene sine og beskriver en krevende og spennende jakt på å finne ut hvem de er og hva de står for. Ikke minst kjenner de på livslyst og ulike former for press.

Les mer

Bergen Borgerscene er en videreføring av Folkets Festspillscene – et prosjekt som vant publikumsprisen i 2015 og ble hyllet av både publikummere og kritikere for sine underholdende, morsomme og spennende historier fra virkeligheten. Dette er nyskapende teater!

Denne gang har femten unge mennesker deltatt på en serie med fortellerverksted og sammen har de skapt «Lykkeliv».

Nypremiere høsten 2018. Ble spilt på Lille Scene 2 – 17 november.

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

«Takk for en fantastisk forestilling! Jeg lo og gråt, og kommer til å ha den med meg lenge.» 

Publikummer

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

«Eg vart heilt forelska ungdommane som leverte ei forestilling full av punch, humor, sårbarhet og energi.»

Publikummer

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

«Gjennom historiefortellerne kunne jeg kjenne meg igjen både i tankene, holdningene og drømmene om framtiden som barn, ungdom og nå som voksen.»

Publikummer

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

«En fantastisk forestilling som burde bli vist til alle aldersgrupper.»

Publikummer

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

To individer iført rosa hettegensere som sitter på rad, med navnet "julia" merket på hettegenseren til personen i forgrunnen.

Medvirkende

Av: Vibeke Flesland Havre | Regi og manus: Vibeke Flesland Havre | Dramaturg: Åste Marie Bjerke | Scenograf: Mari Watn | Lyddesign: Gunnar Innvær og Arne Kamberstad | Produsent: Hjørdis M. Steinsvik

Skuespillere: Gabriel Amundsen, Julia Beatrice Reksten Bakkevik, Alida Bloom, Karianne Eriksen, Amir Mohammed Fanathun, Egil Furnes, Agnes Hestholm, Zea Hilland, Theo Nystøl, Åse Pedersen, Celina Rødbotten, Ole Marius Støle, Shelmith Øseth.

Opplev mer

07.10: Medaasprisen

På årets festkonsert 7. oktober vert Medaasprisen delt ut til Bjørn Eidsvåg.

Podkast: Magnussen om Shockheaded Peter

På premieredagen til «Shockheaded Peter» traff vi regissør Vidar Magnussen til en prat om makaber humor og bestialsk barneoppdragelse i ...

Podkast: Møt Monica Isakstuen

Forfatter og dramatiker Monica Isakstuen avdekker våre verste sider som foreldre og løfter frem familiers umulige samtaler – alt med stor dristighet og en raus porsjon svart humor.  Hør henne fortelle om sine favorittema og urpremieren på «Dette er ikke oss» i Teaterkjelleren 27. januar kl 17.30.