Hvem er redd for Virginia Woolf?

51

17.03.2019

Bli med på verdens mest berømte nachspiel!

Med ingredienser som svik, sex, giftige angrep og nådeløse avsløringer, blottstilles ekteskapets baksider i denne moderne klassikeren. Det er både oppskakende og veldig underholdende å se hvordan den fuktige festen eskalerer. Og etterpå kan vi puste lettet ut – for så ille er i hvert fall ikke vi!

Om forestillingen

Av: Edward Albee
Regi og oversettelse: Svein Sturla Hungnes
Sjanger: Drama
Varighet: Ca 2 timer og 30 minutter inkl pause

Det middelaldrende ekteparet Martha og Georg inviterer med seg en ung professor og hans kone hjem etter en universitetsfest. Det varer ikke lenge før det unge paret blir dradd inn i den verbale krigføringen mellom ektefellene. Infame og skarpladde replikker avfyres uten skam, og selskapslekene blir stadig mer grenseoverskridende. (Underveis avkles også de unges forhold. )

Med sitt treffende blikk og veldreide språk, ble Edward Albee’ stykke umiddelbart en stor hit i 1962. Filmatiseringen med Elizabeth Taylor og Richard Burton ble en Oscar-snakkis, og ekteskapsdramaet er et av de mest spilte og kritikerroste amerikanske skuespill gjennom tidene.

Premiere i Teaterkjelleren 6. februar.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

I am raw html block.
Click edit button to change this html

Medvirkende

Regi og oversettelse: Svein Sturla Hungnes  | Scenograf og kostymedesigner: Anne Karine Skåtun | Lysdesigner: Ola Bråten | Dramaturg: Morten Kjerstad

Inspisient: Marion Mulelid | Maskør: Mette Noodt | Sufflør: Nina Agnethe Kopperdal

Opplev mer

Sterke historier og mye kjærlighet

– Jeg vil gi teateropplevelser som sitter lenge i kroppen, og leter etter historier som gir oss nye perspektiv på hvem vi er og ønsker å være. Neste år byr på storslagne, spektakulære oppsetninger og mange rørende og humoristiske forestillinger, sier teatersjef Agnete G. Haaland.

Årskortet er tilbake!

Se alle forestillingene på DNS i 2019 for bare 1900 kroner! Du får også med deg venner og kjente til 20% rabatt.

– Som å være på en fotballkamp

Den populære klassikeren «Hvem er redd for Virginia Woolf?» er et av verdens mest spilte drama, og skaper stort engasjement.