search

Evig søndag

Brutalt ærlig om å leve utenfor seg selv – om å telle kalorier og vente på vendepunktet.

Forestillingen «Evig søndag» er basert på Linnéa Myhres bestselgende roman med samme navn.  Det er en dagbok som handler om overlevelse. Linas blikk på tilværelsen er gjenkjennelig og full av ironi og svart humor. Vi får et rått og selvutleverende portrett, slik mennesker kan være når de er alene med sine tanker og følelser og ikke trenger å pynte på virkeligheten.

Om forestillingen

Av: Linnéa Myhre
Regi: Kristina Kjeldsberg
Sjanger: Monolog
Varighet: 90 minutter

Bloggeren Lina mottar priser og mingler med kjendiser – får gratis champagne og klem av Lindmo. Men Lina venter på at alt skal gå over. Hun teller minutter til hun kan innvilge seg noe å spise, til hun kan ta sovemedisin, til dagen er over. Til dagene er over. Hun føler seg verken verdifull eller viktig – bare tom. Vennene er vant til sms’er om nervøse sammenbrudd, men en dag får Lina tips om en psykiater. Er det vendepunktet?

Les mer

Linnéa Myhre har fått stor oppmerksomhet for sin unike og viktige stemme, og det at hun våger å fortelle om hvordan det er å leve med spiseforstyrrelse og depresjon. Da hun ga debuterte med «Evig søndag» var hun en av Norges mest kjente bloggere. Bloggen «Alt du vet er feil» hadde daglig besøk av 30 000 lesere, og hun ble kåret til årets beste blogger under både Vixen Blog Awards og Costume Awards. I serien «La Linnéa leve» som gikk på NRK P3s nett-tv ble hun lagt merke til for sin åpenhet om psykiske lidelser.

Evig søndag er definert som roman, men ligger tett opp til virkeligheten ettersom den følger ett år i Linnéa Myhres liv. I løpet av dette året begynner hun etter hvert motvillig å gå til psykiater for sine depresjoner. Første opplag på 2500 bøker ble solgt på lanseringsdagen. For boka mottok hun i 2012 Tabuprisen fra Rådet for psykisk helse.

Forestillingen er en samproduksjon med Teatret Vårt i Molde.

Premiere på Lille Scene 12. desember.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Dramatisering: Kristina Kjeldsberg og Mari Moen | Regissør: Kristina Kjeldsberg
Scenograf: Mari Watn | Komponist/lyddesigner: Andreas Catjar