search

Evig søndag

63

29.12.2019

Brutalt ærlig om å leve utenfor seg selv – om å telle kalorier og vente på vendepunktet.

Livet som blogger er glamorøst - sett fra utsiden. På innsiden av boblen går livet med til å telle minutter til det er lov å innvilge seg noe å spise, eller å ta sovemedisin, til dagen er over. Til dagene er over.

Evig søndag

Om forestillingen

Av: Linnéa Myhre
Regi: Kristina Kjeldsberg
Sjanger: Monolog
Varighet: 90 minutter

Følelsen av å verken være verdifull eller viktig stenger venner og familie ute. Livet handler om å vente – på å bli tynnere, eller på likes og kommentarer på sosiale media. Helt til noe tilsynelatende umerkelig, uvesentlig og uventet skjer. Noe gjør det mulig å finne igjen seg selv.

Les mer

Plutselig begynte jeg å gråte. Tårene trillet nedover ansiktet og ned i tastaturet, helt uten tillatelse og forvarsel gjorde de dette – og jeg måtte lukke laptopen for å konsentrere meg utelukkende om gråtingen. Det er altfor kort vei mellom stillhet og gråt. Alle disse tårene jeg hadde spinket og spart på i hele denne lange tiden, trillet nedover ansiktet mitt og knuste alt jeg hadde bygget opp. Jeg måtte antakeligvis starte helt fra begynnelsen av. Jeg visste ikke engang hvilken begynnelse jeg siktet til.

(Linnéa Myhre: Evig søndag)

Da Linnéa Myhre ga ut Evig søndag var hun en av Norges mest kjente og prisvinnende bloggere med daglig besøk av 30 000 lesere.  I serien La Linnéa leve som gikk på NRK P3s nett-tv ble hun lagt merke til for sin åpenhet om psykiske lidelser

Forestillingen er en samproduksjon med Teatret Vårt i Molde.

Premiere på Lille Scene 12. desember.

terning-6-sort

«Evig søndag» er i Teatret Vårts og i skuespiller Stine Robin Eskildsens framstilling en real indre krigsberetning, og med alt rundt av lyd, scenografi, musikk, lys og dramaturgi er dette katastrofalt … godt!

Romsdals Budstikke

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Bilder

Medvirkende

Dramatisering: Mari Moen | Regissør: Kristina Kjeldsberg
Scenograf: Mari Watn | Komponist/lyddesigner: Andreas Catjar