Syng med på Engen!

231

Norske visefavoritter med Bjarte Hjelmeland og Kristian Berg Jåtten.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Her er sanger de fleste har et forhold til, men vær også åpen for nye bekjentskap. Mandag 13. november står vår musikertrio og DNS-skuespiller Kristian Berg Jåtten klare til å ta i bruk hele skalaen sammen med kveldens gjest, Bjarte Hjelmeland.

Konsert

Store Scene

13. november

60 min (ingen pause)

Om konserten

Helt siden han var barn har Bjarte samlet på sanger som har gjort spesielt sterkt inntrykk på han. Som toåring ble storsjarmøren plassert på disken hos den lokale bakeren der han stemte i «Jeg snører min sekk», og fikk betalt én bolle per sang. Slik fikk han smaken på artistlivet (og bakervarer).  Selv om den allsidige teater- og showmannen har spilt inn plate i Nashville og er glad amerikansk musikk, har han et ekstra stort hjerte for våre norske visehelter.  Tekstene på country-platen hadde han dessuten selv oversatt til norsk.

Bjarte tolker gjerne viser av Erik Bye, Anne Grete Preus og selvsagt Jan Eggum. Sist Bjarte og DNS-skuespiller Kristian Berg Jåtten sto på en scene sammen, var i den suksessrike Eggum-musikalen på Forum, men Kristian er også glad i å synge låter av f.eks Gabrielle og No. 4. Det er tvilsomt at «Jeg snører min sekk» vil stå på menyen denne mandagen, men ellers blir det en så raus norsk visekveld, at til og med Bjartes Dylan-låt «Fordi jeg elsker deg» får plass.

+ Les mer

Tekstene blir projisert, så her er det ikke snakk om versepugg eller bladsang. Kun gladsang!

Varighet: ca 60 min

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt