Portrett av en smilende mann med tekstoverlegg som annonserer gjesteopptreden av bjarne hjelmland 13. november, arrangert av kristian berg jåtten.

Syng med på Engen!

231

14.11.2023

Norske visefavoritter med Bjarte Hjelmeland og Kristian Berg Jåtten.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Her er sanger de fleste har et forhold til, men vær også åpen for nye bekjentskap. Mandag 13. november står vår musikertrio og DNS-skuespiller Kristian Berg Jåtten klare til å ta i bruk hele skalaen sammen med kveldens gjest, Bjarte Hjelmeland.

Merk! Ønsker du billetter til denne konserten så er datoen 13. november, billetter til 11. desember er til konserten med André Søfteland og Ragnhild Gudbrandsen.

Konsert

Store Scene

13. november

60 min (ingen pause)

Portrett av en smilende mann med tekstoverlegg som annonserer gjesteopptreden av bjarne hjelmland 13. november, arrangert av kristian berg jåtten.

Om konserten

Helt siden han var barn har Bjarte samlet på sanger som har gjort spesielt sterkt inntrykk på han. Som toåring ble storsjarmøren plassert på disken hos den lokale bakeren der han stemte i «Jeg snører min sekk», og fikk betalt én bolle per sang. Slik fikk han smaken på artistlivet (og bakervarer).  Selv om den allsidige teater- og showmannen har spilt inn plate i Nashville og er glad amerikansk musikk, har han et ekstra stort hjerte for våre norske visehelter.  Tekstene på country-platen hadde han dessuten selv oversatt til norsk.

Bjarte tolker gjerne viser av Erik Bye, Anne Grete Preus og selvsagt Jan Eggum. Sist Bjarte og DNS-skuespiller Kristian Berg Jåtten sto på en scene sammen, var i den suksessrike Eggum-musikalen på Forum, men Kristian er også glad i å synge låter av f.eks Gabrielle og No. 4. Det er tvilsomt at «Jeg snører min sekk» vil stå på menyen denne mandagen, men ellers blir det en så raus norsk visekveld, at til og med Bjartes Dylan-låt «Fordi jeg elsker deg» får plass.

Neste Syng med blir 11. desember med André Søfteland!

Mandag 11. desember synges julen inn på Store Scene med hjelp av André Søfteland og Ragnhild Gudbrandsen. Sist de to møttes på DNS, var som ekteparet Tevje og Golde i «Spellemann på taket» i 2016. Nå skal de igjen synge sammen, og de inviterer publikum til å bli med. Denne gang har de laget en flott kveld med selvvalgte julefavoritter. Les mer her.

+ Les mer

Tekstene blir projisert, så her er det ikke snakk om versepugg eller bladsang. Kun gladsang!

Varighet: ca 60 min

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt