Reklameplakat for et sangarrangement med gjest andré sofeland 11. desember, arrangert av Ragnhild gudbrandsen.

Syng med på Engen

231

12.12.2023

Julefavoritter med André Søfteland og Ragnhild Gudbrandsen

Kom og syng julen inn på Store Scene! Her blir det en herlig miks av tradisjonsrike sanger og swingende juleslagere med to som virkelig vet å skape magisk stemning.

Syng med-konsert

Store Scene

11. desember 2023

Ca 1 time

Reklameplakat for et sangarrangement med gjest andré sofeland 11. desember, arrangert av Ragnhild gudbrandsen.

Om forestillingen

Både André og Ragnhild har lang fartstid som skuespillere og musikalartister. Med sine store stemmer og finstemte rolletolkninger, har de gitt publikum gåsehud i mange ulike oppsetninger. Sist de to møttes på DNS’ Store Scene, var som ekteparet Tevje og Golde i «Spellemann på taket» i 2016. Nå skal de igjen synge sammen, og de inviterer publikum til å bli med. Denne gang har de laget en flott kveld med selvvalgte julefavoritter.

+ Les mer

De siste årene har André spilt store roller på Folketeateret i Oslo, som Jean Valjan i «Les Misérables», Anatolij i «Chess» og Warbucks i «Annie», men oddingen har også kombinert livet i hovedstaden med engasjement på Vestlandet. På DNS var han i 2022 med i stykket «Assassins».  Som nyutdannet bodde André flere år i New York, og på denne julekonserten står også svisker fra det amerikanske repertoaret på programmet, i tillegg til de velkjente norske julesangene.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Tekstene blir projisert, så her er det ikke snakk om versepugg eller bladsang. Kun gladsang!

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Sangere: Ragnhild Gudbrandsen og André Søfteland | Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt