En kvinne med langt brunt hår, iført en hvit skjorte, holder en svart elektrisk gitar. Et lite svart-hvitt-bilde av en mann er i øvre venstre hjørne. Teksten "Syng med" er nederst.

Syng med: Country-favoritter

231

Norges countrydronning, Claudia Scott, møter vår egen Eirik del Barco Soleglad i høstes første Syng med-konsert.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Her er sanger de fleste har et forhold til, men vær også åpen for nye bekjentskap.

Mandag 2. september er det følelsesladete country-favoritter som står på programmet, og skuespiller Eirik del Barco Soleglad har lagt seg i selen for å møte artisten Claudia Scott – landets førstedame inne country og root-musikk

NB! I Syng med-konsertserien er Tor Endresen gjest 21. oktober.

Syng med-konsert

Store Scene

2. september 2024

Ca 1 time

En kvinne med langt brunt hår, iført en hvit skjorte, holder en svart elektrisk gitar. Et lite svart-hvitt-bilde av en mann er i øvre venstre hjørne. Teksten "Syng med" er nederst.

Om forestillingen

Claudia Scott gleder seg til å komme tilbake til Bergen, byen hun vokste opp i, for å synge favorittlåter sammen med bandet, Soleglad og kjempekoret i salen. Tekstene blir projisert.

Scott har åtte kritikerroste album, Spellemannspriser og amerikanske,  prestisjetunge låtskriverpriser i bagasjen. I tillegg har hun bidratt på mer enn 100 album nasjonalt og internasjonalt.  Allerede som 11 åring ble hun med sin far Clive Scott på innspillingen av Norges første engelskspråklige country album, og over 50 år senere er hun fremdeles en ettertraktet artist.

Scott & Soleglad lover kjente slagere av Dolly Parton, Kenny Rogers og andre amerikanske helter – men også noen norske svisker.

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Fra forestillingen

Medvirkende

[me_skuespillere_carousel]