En mann iført en hvit skjorte med korslagte armer på grønn bakgrunn. Et lite svart-hvitt-fotografi av en annen mann vises øverst i venstre hjørne. Teksten «Syng med» står nederst med noter.

Syng med: Beatles-favoritter

231

Kom og syng med på låtene til tidenes mest betydningsfulle band!

Tor Endresen har nynnet på «She Loves You» fra han var fem år, og har som voksen fylt saler over hele landet med Beatles-showet han holdt med artistkolleger. Denne mandagen møter vi han på Store Scene sammen med skuespiller Jonatan Filip – også storfan av de legendariske britene.

NB! I Syng med-konsertserien er Claudia Scott gjest 2. september.

Syng med-konsert

Store Scene

21. oktober

Ca 1 time

Annen info

En mann i hvit skjorte med foldede armer smiler til kameraet med et mindre, svart-hvitt bilde av en annen mann i øverste venstre hjørne. Tekst nederst lyder "Syng med" med musikknoter.

Om forestillingen

På Syng med-konsertene kan du stemme i av full hals, nynne eller bare lytte. Disse konserten har fått hele salen på Store Scene til å svinge.

Tor Endresen startet sin karriere med dansebandet Salex på 80-tallet, og har siden blitt en av våre mest folkekjære artister, bl.a. kjent fra tv-program og Grand prix. Med sin store stemme har han hatt mange egne slagere, men Endresen har også spilt i musikaler og gjort filmmusikk. Beatles har han en spesiell plass i hjertet siden barndommen, og da skuespiller Jonatan Filip skulle velge makker til denne Syng med-konserten, sto Endresen øverst på ønskelisten.

På konserten får du en perlerad av låter, og teksten blir projisert, så her er det bare å synge med!

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Relatert innhold