search

Sørsiden

62

01.12.2019

Fengslende dypdykk i familieidyll

På Lille Scene omsluttes du av et vakkert og urovekkende univers. Med absurd humor og skarp presisjon får du en fascinerende nærstudie av familien og dagene som kalles livet.

Om forestillingen

Av: Fredrik Brattberg
Regi: Tyra Tønnessen
Sjanger: Tragikomedie
Spilletid: Ca 1 time og 30 min

En sommermorgen i Norge. Ingen planer hele dagen. Tre generasjoner samlet på hytten.

Fredrik Brattberg har vakt internasjonal oppsikt for sin helt spesielle måte å komponere teatertekster på. Han har en egen evne til å se mening i hverdagens detaljer og går til kjernen i eksistensielle grunnspørsmål med en fascinerende letthet. I Norge er han ennå ganske ukjent, og det er derfor en stor glede å kunne invitere til urpremieren ”Sørsiden”.

Gjennom et enkelt og nesten musikalsk språk og oppslukende visuelle virkemidler, sees det store i det lille. Både skjønnheten og uhyggen løftes frem i de mellommenneskelige relasjonene og det gis et nådeløst blikk på familien.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Regissør:  Tyra Tønnessen | Scenograf og kostymedesigner: Leiko Fuseya | Komponist og lyddesigner: Alf Lund Godbolt | Dramaturg: Åste Marie Bjerke

Opplev mer

Absurd og gjenkjennelig familieportrett

Det blir både fascinerende, gjenkjennelig og urovekkende når du entrer “Sørsiden”. Lille Scene gjøres om til et eget univers når vi presenterer urpremieren på Fredrik Brattbergs stykke. Brattberg har en stor stjerne internasjonalt, og vi gleder oss til å dykke ned i hans dramatikk.