search

Nav betaler

58

23.06.2019

En overraskende forestilling som utfordrer mytene om arbeidsledighet

Med utgangspunkt i personlige historier skaper Bergen Borgerscene en forestilling om menneskets møte med systemet. «Nav betaler» er en forestilling om et samfunn i endring, om utfordringer og muligheter. Her stilles spørsmål ved måten vi forvalter menneskelige ressurser på.

Om forestillingen

Manus og regi: Vibeke Flesland Havre
Sjanger: Borgerteater
Varighet: Ca 70 minutter

På scenen står mennesker som på en aller annen måte har erfaring med arbeidsledighet. Kanskje de har vært uten arbeid i en periode, eller har vært nødt til å si opp medarbeidere? Kanskje de har funnet en vei ut av arbeidsledigheten?

Å være i arbeid er en viktig verdi i vårt samfunn. Hvordan oppleves det da å stå uten?

«Nav betaler» er en forestilling om et samfunn i endring, om utfordringer og muligheter. Forestillingen stiller spørsmål ved systemet og måten vi forvalter menneskelige ressurser på.

Bergen Borgerscene, tidligere Folkets festspillscene, lager unike teaterforestillinger hvor menneskene på scenen ikke er skuespillere, men er der i kraft av å være seg selv. Forestillingene er blitt svært godt mottatt av publikum og presse. De har også fått internasjonal oppmerksomhet.

Samproduksjon mellom Bergen Borgerscene og Den Nationale Scene i samarbeid med Festspillene i Bergen

Urpremiere på Lille Scene 31. mai.
Se fib.no for billetter fra 31. mai-5. juni

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Manus og regi: Vibeke Flesland Havre I Dramaturg: Åste Marie Bjerke I Scenograf: Mari Watn I Kostyme: Julie Jensen I Lysdesign: Rune Kjelby I Fotoprojeksjoner: Brynjar Vik

Opplev mer

Har du en historie om arbeidsledighet?

Nå skal det lages teater med utgangspunkt i arbeidsledige mennesker og deres fortellinger. Vil du bidra? Del dine historier med oss! Forestillingen ”Nav betaler” har urpremiere på Lille Scene på DNS, 31. mai, og vi inviterer til fortellerverksted på nyåret.