search

Miss Tatis Eyemba

Miss Tatis Eyemba

141

07.02.2021

Forrykende familieshow med Miss Tati & venner

Vi gir deg knallpris til kun kr. 50,- per billett på artisten Miss Tatis gnistrende konsert for barn! Sammen med venner fra Fargespill og hennes dansere og musikere, blir vi tatt med inn i en boligblokk som yrer av liv. Miss Tati har en unik formidlingsevne og energi som får liten og stor til å føle seg sterk og glad uansett hvem de er og vil være.

Om forestillingen

Sjanger: Familiekonsert
Anbefalt fra 5 år
Varighet: Ca. 1 time
Store Scene

Miss Tati, lillesøsteren Lili og bestevenninnen Irem har sammen med noen av byens beste musikere skapt fantastiske konsertopplevelser i både inn- og utland. Miss Tati har også med sine skreddersydde barneprosjekt og opptredener med Fargespill fått en spesiell plass i mange barns hjerter. Kul musikk, heftige dansetrinn og inspirerende tekster er noe både store og små setter pris på.

Denne gang har Miss Tati-gjengen laget nye låter om å vokse opp i en boligblokk omgitt av mange forskjellige mennesker. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager og om hvor viktig det er å respektere hverandre og seg selv. Om verdien av ulikhet og felleskap og om både de gode og vanskelige følelsene som kan ligge i det å bli sett på som annerledes.

Les mer

«Eyemba» betyr husly eller bolig på det angolske språket umbundu. Miss Tati har foreldre fra Angola og ble født i Portugal. Da hun kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år, og i showet deler hun personlige erfaringer fra oppveksten med publikum, og vi får lære dansesteg og nye umbundi-ord.

«Eyemba» startet som et bestillingsverk til Bajazz, og fikk fem hjerter i Bergens Tidende. Sammen med DNS har Miss Tati-teamet nå tilpasset konsrtforestillingen til Store Scene, der Miss Tati var å se sist i «Å Bergen, Bergen» i 2019.

Premiere på Store Scene 9. januar.

terning-5

Sprudlende og funky i blokkene

Bergensavisen

terning-5

Heldiggriser, dagens barn, som har et så funky forbilde som Miss Tati.

Bergens Tidende

like-sort

Miss Tati vil me skal kjenna oss heime hjå dei i blokka. Det lykkast ho med. Miss Tatis Eyemba er ei utruleg fornøyeleg og samtidig politisk framsyning som gjer blokka til ein ettertrakta måte å bu på. Eg vil òg vaksa opp i blokk og starta band på kjøkkenet!

Periskop

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv beløpet du vil spandere.

Årskort

Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 2300,-

Hotellpakke

Gode priser på hotell og teater, i samarbeid med De Bergenske.

Bilder

Medvirkende

Av: Tatiana Palanca | Illustrasjoner: Renate Karin Hårklau| Dramaturg og regikonsulent: Annika Silkeberg

Tekst, vokal, dans, musikk, arrangering: Tatiana Palanca I Kor, perkusjon, dans, synthbass: Liliana Palanca I Kor, perkusjon, dans: Irem Müftüoglu I Trommer, musikk, arrangering: Ivar Thormodsæter I Bass, gitar, kor, perkusjon, arrangering, musikk: Chris Holm I Synth og gitar Vetle Junker

Dansere: Dekontee Bente Esther Manyea, Marxiz Leirvåg Herdlevær, Samina Kotro Kassuna, Polo Oghenerona Divine, Negusse Ashiya Berhe og Collins Mureithi
Koreografi: Liliana Palanca I Illustrasjoner: Renate Karin Hårklau I Produsent og regi: Ingrid Engesæter Røen I Idé,konseptutvikling og manus: Tatiana Palanca, Irem Müftüoglu og Ingrid Engesæter Røen

Koordinator dansere og koreografi bistand: Stephanie Mowinckel

Inspisient: Kirsti Rosseland

Opplev mer

Finpusser dansemoves til familiekonserten

Miss Tati skreddersyr et forrykende familieshow sammen bandet sitt og venner fra Fargespill. Spilles frem til 6. februar. {{ vc_btn: ...

Tettere på