Energisk danseforestilling av miss tatis eyemba-gruppe i hvite antrekk.

Miss Tatis Eyemba

Miss Tatis Eyemba

141

07.02.2021

Forrykende familieshow med Miss Tati & venner

Vi gir deg knallpris til kun kr. 50,- per billett på artisten Miss Tatis gnistrende konsert for barn! Sammen med venner fra Fargespill og hennes dansere og musikere, blir vi tatt med inn i en boligblokk som yrer av liv. Miss Tati har en unik formidlingsevne og energi som får liten og stor til å føle seg sterk og glad uansett hvem de er og vil være.

Om forestillingen

Sjanger: Familiekonsert
Anbefalt fra 5 år
Varighet: Ca. 1 time
Store Scene

Miss Tati, lillesøsteren Lili og bestevenninnen Irem har sammen med noen av byens beste musikere skapt fantastiske konsertopplevelser i både inn- og utland. Miss Tati har også med sine skreddersydde barneprosjekt og opptredener med Fargespill fått en spesiell plass i mange barns hjerter. Kul musikk, heftige dansetrinn og inspirerende tekster er noe både store og små setter pris på.

Denne gang har Miss Tati-gjengen laget nye låter om å vokse opp i en boligblokk omgitt av mange forskjellige mennesker. Her er sanger om humørsvingninger, snopedager og om hvor viktig det er å respektere hverandre og seg selv. Om verdien av ulikhet og felleskap og om både de gode og vanskelige følelsene som kan ligge i det å bli sett på som annerledes.

Les mer

«Eyemba» betyr husly eller bolig på det angolske språket umbundu. Miss Tati har foreldre fra Angola og ble født i Portugal. Da hun kom til Bergen sammen med sin mor og lillesøster i 1996 var hun bare ti år, og i showet deler hun personlige erfaringer fra oppveksten med publikum, og vi får lære dansesteg og nye umbundi-ord.

«Eyemba» startet som et bestillingsverk til Bajazz, og fikk fem hjerter i Bergens Tidende. Sammen med DNS har Miss Tati-teamet nå tilpasset konsrtforestillingen til Store Scene, der Miss Tati var å se sist i «Å Bergen, Bergen» i 2019.

Premiere på Store Scene 9. januar.

Et diamantformet ikon med fem svarte prikker arrangert i et X-mønster inni seg.

Sprudlende og funky i blokkene

Bergensavisen

Et diamantformet ikon med fem svarte prikker arrangert i et X-mønster inni seg.

Heldiggriser, dagens barn, som har et så funky forbilde som Miss Tati.

Bergens Tidende

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

Miss Tati vil me skal kjenna oss heime hjå dei i blokka. Det lykkast ho med. Miss Tatis Eyemba er ei utruleg fornøyeleg og samtidig politisk framsyning som gjer blokka til ein ettertrakta måte å bu på. Eg vil òg vaksa opp i blokk og starta band på kjøkkenet!

Periskop

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv beløpet du vil spandere.

Årskort

Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 2300,-

Hotellpakke

Gode priser på hotell og teater, i samarbeid med De Bergenske.

Bilder

Medvirkende

Av: Tatiana Palanca | Illustrasjoner: Renate Karin Hårklau| Dramaturg og regikonsulent: Annika Silkeberg

Tekst, vokal, dans, musikk, arrangering: Tatiana Palanca I Kor, perkusjon, dans, synthbass: Liliana Palanca I Kor, perkusjon, dans: Irem Müftüoglu I Trommer, musikk, arrangering: Ivar Thormodsæter I Bass, gitar, kor, perkusjon, arrangering, musikk: Chris Holm I Synth og gitar Vetle Junker

Dansere: Dekontee Bente Esther Manyea, Marxiz Leirvåg Herdlevær, Samina Kotro Kassuna, Polo Oghenerona Divine, Negusse Ashiya Berhe og Collins Mureithi
Koreografi: Liliana Palanca I Illustrasjoner: Renate Karin Hårklau I Produsent og regi: Ingrid Engesæter Røen I Idé,konseptutvikling og manus: Tatiana Palanca, Irem Müftüoglu og Ingrid Engesæter Røen

Koordinator dansere og koreografi bistand: Stephanie Mowinckel

Inspisient: Kirsti Rosseland

Opplev mer

Kule forbilder skaper konsertforestilling for barn

Artisten Miss Tati åpner året på Den Nationale Scene med en ny konsertforestilling for barn. Sammen med venner fra Fargespill og hennes dansere og musikere, inntar hun Store Scene fra 9. januar. Sangene spinner rundt livet i en blokk og betydningen av å være annerledes – og stolt av det.

Finpusser dansemoves til familiekonserten

Miss Tati skreddersyr et forrykende familieshow sammen bandet sitt og venner fra Fargespill. Spilles frem til 6. februar. {{ vc_btn: ...