Lesning: Å telle til null

82

06.09.2019

Skuespillerne leser sine favorittmanus

Skuespillere fra huset har valgt ut stykker de vil dele med deg! Nå inviterer de til lesning av favorittmanus i publikumsrestauranten. Først ut er «Å telle til null» av Kristofer Blindheim Grønskag.

Om forestillingen

Lesningen starter 5. september kl. 19.00 i publikumsrestauranten.
Gratis inngang. Klikk her for å reservere plass.
Åpen bar.
Varighet: ca. 1,5 time.

Å telle til null er bygd opp nesten som en bombe. Det begynner på scene ti og teller ned til scene null. I stykket møter man en rekke ungdommer som påvirkes av hverandres handlinger. Man møter gjengen som lager en youtube-hit på jernbaneskinnene. Man møter en ung realitystjerne og en stalker. Man møter de som har jobben med å vaske døde dyr av tog, og de som lurer fysisk utviklingshemmede Lars til å stjele fyrverkeri. Man møter en syk hund og en død ku. Alt dette, og enda mer til, utgjør det lappeteppet stykket skaper.

Å telle til null handler om mange ting. Er det for eksempel lov å ikke være konstant glad i lykketyranniet? Tør man vise hvem man egentlig er, når alt bare er fasade? Og hva skjer egentlig når man får nok? Hva skjer når man har telt til null?

Stykket ble nominert til Ibsenprisen og longlisted til Deutscher Jugendtheaterpris 2018.

Les mer

[Les mer] om forestillingen

Kjøp billetter

Se flere datoer

Video

Opplev mer

Skuespillerfoajeen: Ida Holten Worsøe og Kristoffer Sagmo Aalberg

I denne episoden av Skuespillerfoajeen møter vi Cabaret-aktuelle Ida Holten Worsøe og Kristoffer Sagmo Aalberg. Programleder er Jonatan Filip. {{ ...

Oppdagelsesreise for småtasser

«Den lille store reisen» tar deg med ut i verdensrommet i en luftballong, men uten å slite ut hverken barn eller foreldre.

02.05: «Hør her, Jorden» – en kveld med Rolf Jacobsens poesi

Frode Rasmussen er tilbake på gamle trakter, og har med seg utvalgte dikt av Rolf Jacobsen til Teaterbaren 2. mai kl 19:00. Sterke og vakre ord som går rett inn i vår tid. Han får musikalsk følge av Jonas Nielsen på piano.