Hold kjeft, det er Ibsen!

244

16.02.2024

Liv Gulbrandsen byr på en halsbrekkende morsom, nær og inderlig fortelling om Henrik Ibsen og hennes egen bestemor.

Liv Gulbrandsens bestemor elsket Ibsen. Og hun trakk med seg barnebarnet i teateret for at Liv, i altfor ung alder, skulle få se Hedda skyte seg. Bestemor hadde en historie hun ikke kunne fortelle, og noen livsviktige råd. Men hvilken historie var dette?

Store Scene

Kun 15. februar

1 time og 50 inkl. pause

Annen info

Om forestillingen

Forestillingen Hold kjeft, det er Ibsen! er en komisk, nær og inderlig kjærlighetserklæring til våre mødre og bestemødre, om generasjoners strev, om kunsten, teatret – og ikke minst om Henrik Ibsen.

+ Les mer

Mange kjenner forfatter, programleder og kulturpersonlighet Liv Gulbrandsen fra hennes feministiske, litterære harselaser på scenen. Fifty Shades of Grey-trilogien, Karl Ove Knausgårds seksbindsverk Min Kamp og Jo Nesbøs krimbøker om Harry Hole har alle vært gjenstand for Gulbrandsens godlynte vrede. Når hun nå tar utgangspunkt i verkene til Norges største dramatiker, kan vi forvente oss en annen, og mer personlig historie. Liv forteller om kloke og merkelige opplevelser av Ibsens skuespill sammen med bestemor, i en halsbrekkende forestilling der du kan gråte og le, eventuelt le til du gråter.

Av og med Liv Gulbrandsen
Produsent ShowPeople Bastian Bell
Produsert av ShowPeople og Nationalteatret. På turné med Riksteatret.

Kjøp billetter

Denne forestillingen er ikke inkludert i Årskort 2024.

+ Se flere datoer

Fra forestillingen

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Relatert innhold

Tett på Anne Sofie Kvalvik

«Hun ligner litt på meg». Bli bedre kjent med Anne Sofie Kvalvik som sto på scenen i rollen som Henrik Ibsens ikoniske Hedvig høsten 2018.

Gratulerer, du lever

Med «Gratulerer» slår Else Kåss Furuseth et slag for åpenhet. Gjør deg klar for en personlig, hjertevarm og tidig terapitime. ...

Hils på Tommy og Kamomilla

Noen ganger er det kjekkere å bli med på Kardemomme-festen enn å øve piano. Det er Tommy og Kamomilla enige om.