Omslag til en bok med tittelen "Glade Dager" av Beckett med et bilde av gylne felt og en dramatisk, overskyet himmel.

Glade dager

261

En eksistensiell komedie om menneskets forgjengelighet

Winnie sitter fast i en jordhaug. Begravd til livet. Og et sted bak haugen er mannen hennes Willy. Visstnok. Selv om det er lenge siden han har sagt noe. Solen skinner ubønnhørlig, men Winnie synes det er glade dager. Hun har tingene sine i vesken, og reflekterer over stort og smått i livet sitt.

Dramakomedie

Lille Scene

15. november

TBA

Annen info

Omslag til en bok med tittelen "Glade Dager" av Beckett med et bilde av gylne felt og en dramatisk, overskyet himmel.

Om forestillingen

Dagene gjentar seg. Alt som skjer, må ha skjedd før. Likevel foregår det et og annet uventet. For ukuelige optimister har også sine avgrunner og dårlige dager. Så kan man jo alltids insistere på å kalle dagene glade. Inntil hodet en morgen kanskje er forsvunnet under jorden.

«Glade dager» er en eksistensiell komedie om menneskets forgjengelighet og det sårbare i tosomheten. En dag skal du forlate eller bli forlatt. Men det handler også om menneskets evne til å holde seg oppe.

+ Les mer

«Glade dager» av den Nobelprisvinnende dramatikeren Samuel Beckett er en moderne klassiker som har flere likheter med hans kanskje enda mer kjente «Mens vi venter på Godot». Det er Marianne Nielsen som skal gi seg i kast med det som har blitt betegnet som en av teaterhistoriens råeste kvinneroller.

Av Samuel Beckett
Regi: Ida Høy

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Regi: Ida Høy.