Folk og røvere i Kardemomme by

13

12.04.2019

Om forestillingen

Sjanger: Musikalsk familieforestilling
Varighet: Ca. 2 timer
Anbefalt fra: 3 år

Den talende kamelen, den kvikke papegøyen og den sjokoladeglade løven bor side om side med gamle Tobias i tårnet, den strenge tante Sofie og den muntre Politimester Bastian, som passer på at alle har det bra. Hele nabolaget består av fargerike karakterer som hjelper hverandre.

Les mer

Men når de tre røverne Kasper, Jesper og Jonatan drar ut på tokt, blir livet i den fredelige byen plutselig fullt av stor ståhei. Det er duket for mange ablegøyer og minneverdige øyeblikk når det lille samfunnet skal finne sammen igjen.

Egners sprudlende fortelling rommer barnesanger de fleste kan nynne til, og iscenesettelsen byr på masse musikk og energi. Dette er en perfekt anledning til å oppleve morsomt, hjertevarmt og spennende teater sammen med hele familien.

terning-6-sort

«Her har alle involverte krefter gått sammen og skapt et eneste langt overskudd av en forestilling. (…) Det er blitt en gjennomtenkt, underholdende og vital forestilling for barn og voksne. (…) All humor i denne forestillingen balanserer fortreffelig mellom utfordrende og vennlig.»

Bergensmagasinet

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av: Thorbjørn Egner | Regissør: Linn Olsen  | Scenograf: Silje Sandodden Kise | Kostymedesigner: Nell Knudsen | Lysdesigner: Rune Kjelby | Musikalsk ansvarlig: Helge Lilletvedt | Dramaturg: Åste Marie Bjerke

Klarinett: Jan Kåre Hystad | Piano: Helge Lilletvedt | Bass: Halvor Folgerø | Trommer: Ivar Thormodsæter

Teaterforlag: Songbird

Opplev mer

Møt musikantene i Kardemomme by

Kardemomme-musikantene spiller velkjente melodier med en gøyal vri! Alle saker {{ vc_btn: title=Les+mer+om+forestillingen+og+bestill+billetter+her&style=flat&shape=square&color=black&align=left&link=url%3Ahttp%253A%252F%252Fdns.no%252Fforestillinger%252Ffolk-og-rovere-i-kardemomme-by%252F%7C%7C%7C&css=.vc_custom_1542881057010%7Bmargin-top%3A+30px+%21important%3B%7D }}

Sniktitt på «Folk og røvere i Kardemomme by»

Hell i uhell! Det går noen ganger litt hardt for seg, men kanskje blir det en del av forestillingen?

«Folk og røvere i Kardemomme by» – trailer

Kardemomme by-festen sprer glede blant barn i alle aldre!