Der går grensen!

7

25.08.2018

Om forestillingen

Regi: Morten Joachim
Sjanger: Komedie
Varighet: 1 time og 15 minutter, ingen pause

I norsk folketro ble den som flyttet grensestein dømt til endeløst straffarbeid i det hinsidige. Han fikk ikke fred i graven og måtte til evig tid være ved grensen og fånyttes prøve å sette steinen tilbake. Straffen er betraktelig mildere i dag. Men du risikerer faktisk ett års fengsel.

Les mer

Skuespiller Ane Skumsvoll er dypt fascinert av nabokonflikter – hva vi krangler om og ikke minst de dyriske følelsene som trigges når vi føler oss invadert. I denne forestillingen dykker hun ned i grensekonflikter, eiendomsgrenser, personlige grenser, grenseoverskridelser og ikke minst, grenseløs irritasjon over den «jææææævla naboen».

Nabokjerringa Skumsvoll avslører sin trang til snikoppdragelse til gode for fellesskapet og inviterer til dugnad og allsang. Med seg på scenen har hun Håkon Moe, en foreløpig hyggelig nabo som skal tonesette det hele.

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av: Ane Skumsvoll | Regissør: Morten Joachim | Scenografi: Morten Joachim og Ane Skumsvoll | Komponist og musikalsk ansvarlig: Håkon Moe | Dramaturg: Toril Solvang | Inspisient: Unni Engan

Skuespillere: Ane Skumsvoll og Håkon Moe

Opplev mer

Ane Skumsvoll tester grenser

I komedien «Der går grensen» forsøker Ane Skumsvoll å finne svar på hva det er som gjør at vi irriterer oss så grenseløst mye over at naboen tråkker over streken.

Nabokjerring lager humor av grenseoppganger

Ane Skumsvoll bobler over av fakta og komiske, følelsesladete historier om absurde grensetvister, hekkproblematikk og gjenkjennelige nabokrangler. Sånt blir det moro av!