search

Circus Absence

54

19.05.2019

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien.

Absence Crew har tatt små og store publikummere med storm med sine energifylte og underholdene breakdansforestillinger. Nå har de slått seg sammen med koreograf Jo Strømgren, som er kjent verden over for sine oppfinnsomme og ofte komiske danseforestillinger. Møt de tussete klovnene, den deprimerte fakiren, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og kanskje vi får et glimt av den rømte gorillaen og den pysete menneskelige kanonkulen?

Om forestillingen

Av: Absence Crew
Regi: Jo Strømgren
Sjanger: Familieforestilling
Varighet: Ca 1 time

Circus Absence er historien om det litt utbrente sirkusensemblet som plutselig må lage et fabelaktig show for et stort publikum. Og hvem vet – kanskje de snodige artistene får livsgnisten tilbake underveis? Du skal i hvert fall få en helt spesiell og spinnvill sirkusopplevelse på Store Scene!

Absence Crew er kåret til norgesmestere i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger hvor breaking står i sentrum. De har også medvirket i flere av DNS’ familieforestillinger de siste årene.

Anbefalt fra 5 år

Urpremiere 4. mai på Store Scene

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Av og med Absence | Regi: Jo Strømgren | Kostymedesign: Linn Therese Michelsen | Maskedesign: Mette Noodt | Lysdesign: Einar Bjarkø | Lyddesign: Bjarte Våge | Foto: Jarle Moe/Andreas Roksvåg | Dramaturg: Morten Kjerstad

Opplev mer

«NORR – da gudene breaket» på byen

Absence Crew spredte glede på Torgallmenningen da de viste triks fra «NORR- da gudene breaket» sommer 2018.

Spinnville sirkusnerver!

Absence Crew er superglad for å få samarbeide med den anerkjente dansemakeren Jo Strømgren om å skape tidenes sirkus med hiphop og ekte sirkusstemning.