Circus Absence

54

18.05.2019

Halsbrekkende og morsom sirkusforestilling for hele familien.

Velkommen til en helt spesiell og spinnvill sirkusopplevelse på Store Scene! Absence Crew har tatt små og store publikummere med storm med sine energifylte og underholdene breakeshow. Nå har de slått seg sammen med koreograf Jo Strømgren, som er kjent verden over for sine oppfinnsomme og ofte komiske danseforestillinger.

Om forestillingen

Av: Absence Crew
Regi: Jo Strømgren
Sjanger: Familieforestilling
Varighet: Ca 1 time

Møt de tussete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og bli med å ta rotta på den sleipe direktøren og hans assistent, gorillaen.

Circus Absence er historien om et suksessrikt sirkus som tar pusten fra publikum. I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske direktøren er en stor svindler, er det nettopp ryddegutten som tar affære. Og det blir et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er kåret til norgesmestere i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger hvor breaking står i sentrum. De har også medvirket i flere av DNS’ familieforestillinger de siste årene.

 

Anbefalt fra 5 år

Urpremiere 4. mai på Store Scene

terning-5

Imponerer fra start.

Bergensavisen

like-sort

Det har åpenbart vært en god idé å pare sammen Strømgren og Absence Crew og resultatet har blitt både folkelig og sofistikert. En slags voksenforestilling for barn eller barneforestilling for stilbevisste voksne.

Klassekampen

like-sort

Avslutningsnummeret! Det er rett og slett fantastisk!

Barn i Byen

Kjøp billetter

Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av og med Absence | Regi: Jo Strømgren | Kostymedesign: Linn Therese Michelsen | Maskedesign: Mette Noodt | Lysdesign: Einar Bjarkø | Lyddesign: Bjarte Våge | Foto: Jarle Moe/Andreas Roksvåg | Dramaturg: Morten Kjerstad

Opplev mer

Spinnville sirkusnerver!

Absence Crew er superglad for å få samarbeide med den anerkjente dansemakeren Jo Strømgren om å skape tidenes sirkus med hiphop og ekte sirkusstemning.

Gledesspredere i fyr og flamme

Absence har forelsket seg i sirkuslivet og skal lage en energibombe av en familieforestilling på Store Scene.

Gjensyn med et rått og eksplosivt gudedrama

Absence Crew er lei av at strippebar står på listen over ting man burde gjøre i Bergen om sommeren. De vil heller ta deg med tilbake til det mytiske Midgard i suksessforestillingen «Norr – Da gudene breaket».