Tre sirkusartister, en som utfører en akrobatisk positur, med en plakat for "sirkusfravær" nederst.

Circus Absence

54

18.05.2019

Om forestillingen

Av: Absence Crew
Regi: Jo Strømgren
Sjanger: Familieforestilling
Varighet: Ca 1 time

Møt de tussete klovnene, de siamesiske tvillingene, den mystiske magikeren og damen med skjegg – og bli med å ta rotta på den sleipe direktøren og hans assistent, gorillaen.

Circus Absence er historien om et suksessrikt sirkus som tar pusten fra publikum. I skyggen av de fantastiske artistene står en fattig ryddegutt med en stor drøm om å få bli med i manesjen. Når det viser seg at den griske direktøren er en stor svindler, er det nettopp ryddegutten som tar affære. Og det blir et spektakulært oppgjør!

Absence Crew er kåret til norgesmestere i breaking og er kjent fra Norske Talenter og Mitt Dansecrew på TV2. De har produsert en rekke kritikerroste og populære teaterforestillinger hvor breaking står i sentrum. De har også medvirket i flere av DNS’ familieforestillinger de siste årene.

 

Anbefalt fra 5 år

Urpremiere 4. mai på Store Scene

terning-5

Imponerer fra start.

Bergensavisen

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

Det har åpenbart vært en god idé å pare sammen Strømgren og Absence Crew og resultatet har blitt både folkelig og sofistikert. En slags voksenforestilling for barn eller barneforestilling for stilbevisste voksne.

Klassekampen

Ikon for en hånd som gir tommel opp.

Avslutningsnummeret! Det er rett og slett fantastisk!

Barn i Byen

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av og med Absence | Regi: Jo Strømgren | Kostymedesign: Linn Therese Michelsen | Maskedesign: Mette Noodt | Lysdesign: Einar Bjarkø | Lyddesign: Bjarte Våge | Foto: Jarle Moe/Andreas Roksvåg | Dramaturg: Morten Kjerstad

Opplev mer

Gjensyn med et rått og eksplosivt gudedrama

Absence Crew er lei av at strippebar står på listen over ting man burde gjøre i Bergen om sommeren. De vil heller ta deg med tilbake til det mytiske Midgard i suksessforestillingen «Norr – Da gudene breaket».

«NORR – da gudene breaket» på byen

Absence Crew spredte glede på Torgallmenningen da de viste triks fra «NORR- da gudene breaket» sommer 2018.

Absence Crew og Canardus Horribilis

Se den gøye filmen som Absence Crew har spilt inn med middelalderorkesteret Canardus Horribilis.