search

Å Bergen, Bergen

76

31.12.2019

En musikalsk hyllest til byen

Klar for en tidi, freidig og flonkane ny teaterkonsert med og for bergensere i alle fasonger? Vi løfter frem gamle slagere og nye hits i en herlig hyllest til alle som befinner seg mellom de syv fjell.

Om forestillingen

Idé: Agnete Haaland
Regi: Frede Gulbrandsen
Sjanger: Musikkteater
Varighet: Ca 2 timer

Det blir en heidundrende kveld når vi trommer sammen til en annerledes feiring av bergenske sangskatter. Mellom smitt og smau, og milevis unna Syng med oss og Allsang på grensen, får kjente melodier finne nye veier.

Møt hip hop-dronningen, buekorpsgutten, brannsupporteren, Miss Bergen og demente på rømmen. Hør tolkninger av alt fra «Nystemten» til «Ring meg», fra Medaas til Vaular. Frodige karakterer og gjenkjennelige episoder bindes sammen på finurlig vis og gir oss skråblikk på byen vi bor i.

Les mer

Med på laget har det potente ensemblet fått med seg både Miss Tati og Razika-medlemmer, i tillegg til Kim Fairchild og et knippe av byens dyktige musikere.

Urpremiere på Store Scene 2. november.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Idé: Agnete Haaland | Regi: Frede Gulbrandsen | Scenografi og kostymedesign: Katja Ebell | Koreografi: Tomas Adrian Glans | Musikalsk ansvarlig: Kato Ådland | Med: Kjersti Elvik, Gerald Pettersen, Herman Ljung Opedal, Irene Waage, Eirik del Barco Soleglad, Kristoffer Sagmo Aaberg, Jon Ketil Johnsen, Miss Tati, Kim Fairchild, Marie Amdam, Marie Moe, Embla Karidotter Dahleng, Erik Halvorsen, Tommy Haltbakk og Jan Kåre Hystad

Opplev mer

En drømmeforestilling

Kamilla Wargo Brekling er regissøren bak «Plutselig står jeg igjen med meg selv i hånden og ser utover byen». Les hennes tanker om det tragikomiske sammenstøtet mellom drømmer og virkelighet.

Real Ones feirer 25 år på Store Scene

Real Ones har laget en helt spesiell jubileumsfeiring og inviterer på en reise i bandets historie på Den Nationale Scene ...

21.12: Over Engens julekonsert

Fredag 21. desember inviterer husets skuespillere til en late night-julekonsert i Teaterkjellerens kafé. Dørene åpner kl 21.30. Fri entré!