To individer som deler et kyss midt i skum.

08.09: Intro til «Romeo og Julie»

Ønsker du en oppfriskning av den heftige kjærlighetshistorien, og et innblikk i arbeidet bak den nye versjonen av «Romeo og Julie»? Kom på intro i publikumsrestauranten 8. september.

Introduksjon er gratis og varer i ca 20 min. Du må bestille plass via lenkene under.

På Shakespeares tid var det offentlige henrettelser og teater som underholdt folket, og i «Romeo og Julie» tok han i bruk alle virkemidler for å trollbinde publikum.

Fortellingen om ungdommene som blir så oppslukt av hverandre at de trosser familienes årelange blodfeide, og ofrer alt for å få være sammen, appellerte også til Kjersti Horn og hennes faste team. Deres versjon, hvor handlingen utspiller seg som en filminnspilling som livestrømmes til Store Scene har vakt stor oppmerksomhet.

«Pasjon, kåthet, og ungdommelig lidenskap. Klassikerens sterke følelsesregister tar tak i publikum fra første stund gjennom en regi som leker hemningsløst, humoristisk og på dypeste alvor med filmatiske og scenekunstneriske virkemidler». Slik lød begrunnelsen til Hedda-juryen, da de ga den gjeve regiprisen til Horn.

Ta deg et glass i restauranten, mens du blir introdusert for bakteppet både til handlingen og Horns arbeid. Introduksjonen holdes av Silje Gripsrud.