En collage som viser kreative aktiviteter: en person i et rosa fjærdrakt, barn som maler og tegner, og en person som har på seg en kaninmaske.

25.03: PopLab: Gratis formingsverksted for hele familien

Vil du lage en rose som minner om bestevennen til Vesle prinsen eller morsomme dyr og rabletegninger som Lille Bert? Kom innom PopLab på teatret fra kl. 11-14.

Ta med familien og slå dere løs med tegning, fargelegging, filtbretting og liming. Vi har rigget til aktivitetsstasjoner der man kan trylle frem fine minner, veiledet av kunstnere fra PopLab.

Verkstedet er gratis, men det er begrenset kapasitet, så plass må reserveres via lenken. Når du har meldt deg på, kan du komme og gå som du vil i tidsrommet 11-14.

PopLab er gratis formingsverksteder som jevnlig arrangeres i bydelene i regi av Kulturetaten, Bergen kommune. Her får små og store utforsket sin kreativitet med ulike materialer og teknikker.

Det vil også være åpen kafé.

Kombinér gjerne verkstedet på teatret med disse forestillingen:«Lille Bert & Lille Ben», som spilles i Teaterkjelleren kl 11:30 og 13:30. Anbefalt 3-9 år.«Den Vesle Prinsen», som spilles på Store Scene kl 15:00. Anbefalt fra skolealder.

I samarbeid med PopLab, Kulturetaten, Bergen kommune