Utsikt fra hovedscenen mot sal foto

Inviterer til åpningsmarkering fra Store Scene

Skuespillerne og teatersjef er samlet på scenen igjen 7. mai og vil markere at teateret så smått kan begynne å åpne igjen. De har skreddersydd et program med tekster fra Norges mest kjente dramatikere og diktere.

I tråd med de nye reglene, er kapasiteten i salen svært begrenset, så programmet skal også strømmes live på nettsiden dns.no og på youtube. Det er årskortkunder som i første omgang blir invitert til arrangementet.

Under tittelen «Alt blir bra» fremfører DNS’ skuespillere en vev av utvalgte tekster fra 20 av Norges mest kjente forfattere. Her er folkekjære dikt og tekstutdrag som kretser rundt håp, tro og kjærlighet, og ikke minst lengsel.

– Etter snart åtte uker med stengte dører, er det herlig at vi kan samles – selv om det blir på behørig avstand og med få publikummere i salen. Til torsdag har vi laget et skreddersydd program som setter skuespillerkunsten og den gode teksten i sentrum, sier teatersjef Stefan Larsson, som kommer til Bergen til arrangementet.

Den nye teatermenyen for våren og høsten vil bli presentert så snart alle brikker er på plass.

– Vi er mange som er lykkelig over at restriksjonene myknes opp rundt kulturarrangement, men samtidig er det uhyre viktig at smittevernsrutiner overholdes, slik at vi ikke får et tilbakeslag. Dette legger også føringer for hva vi kan presentere på scenene våre fremover. Åpningen må skje gradvis, og forestillingene må kunne gjennomføres innenfor de rammene som er lagt av helsemyndighetene, sier Larsson.

 

Tid: Torsdag 7. mai kl. 18.00
Varighet: Ca 45 min

Arrangementet strømmes direkte her på dns.no, men kan også sees i etterkant.