På innsiden av Kit Kat Club i musikalen Cabaret

Fyrverkeriet «Cabaret» tilbake til DNS i desember!

Det er det en stor glede å kunne ønske Cabaret-ensemblet tilbake på Store Scene fra 9. desember.

Den populære og kritikerroste musikalen «Cabaret» fikk en brå slutt i mars, da koronaepidemien var et faktum. Mange hadde gledet seg til en opplevelsesrik kveld i Kit Kat Club.

Musikalen, som er blitt kalt verdenes beste, hadde premiere i begynnelsen av februar, og fikk knapt spilt en måned før DNS måtte stenge dørene. Flere tusen publikummere fikk refundert billettene sine. Siden i sommer er det blitt jobbet iherdig med å få forestillingen tilbake – og alle medvirkende er ivrig etter å få spille igjen. Spilleperioden er foreløpig ut året, men det blir sannsynligvis også forestillinger etter nyttår.

– Med et stort orkester og dansere og skuespillere som bor utenbys, i tillegg til vårt faste ensemble, var det mye som skulle på plass før vi kunne sette «Cabaret» opp igjen. Smittevernhensyn kommer alltid først. Nå har vi gått grundig gjennom alt, og vet vi kan presentere denne storsatsingen på en forsvarlig måte. Alle gleder seg enormt til å komme tilbake til det fargerike universet i «Cabaret» og dele den sterke og underholdende historien med publikum, sier teatersjef Stefan Larsson.