En kvinne leser en historiebok for en gruppe oppmerksomme barn.

Fortellerstund: Muldvarpen og den mystiske bæsjen

«Hvem er det som har bæsjet på hodet mitt?» Bli med Muldvarpen i jakten på synderen lørdag 4 og 11. november.

Skuespiller Ida Klem inviterer smårollinger og voksne til et koselig treff i kaféen der hun har funnet frem puter, rare lyder og fargeblyanter. Fortellingen kretser rundt boken «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans», og vi blir kjent med både fugler, fluer, hester og harer (og morsomme bæsjer).

Tid:
04.11 og 11.11.
Vi åpner dørene 11:45. Fortellingen starter kl 12:00.

Akkurat da den lille muldvarpen stakk hodet opp av jorda for å se om sola hadde stått opp, skjedde det! Noe rundt og brunt som liknet litt på pølse landet på hodet hans.

Fortellingen om muldvarpen som oppsøker allslags dyr for å finne den frekke avsenderen av bæsjen, har blitt en internasjonal suksess, oversatt til over 40 språk.

Ida er utdannet både tegner og skuespiller, og har et stort hjerte for historier myntet på barn. Nå er hun er tilbake til DNS, etter flere år ved Trøndelag teater, og du møter henne også «Jul i svingen».

Når fortellingen er ferdig inviteres barna til å bli igjen å tegne, og det blir mulighet for å kjøpe drikke.

Takk til Peter Hammer Vorlag og Omnipax for tillatelse til å lese fra «Den lille Muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæskjet på hodet hans» av Werner Holzwarth og Wolf Erlbruch.