Varm melk med honning

206

25.09.2022

Om forestillingen

Regi: Kristi-Helene Engeberg og Maiken Schjøll Frisch
Sjanger: Romantisk komedie
Varighet: Ca 65 min

I «Varm melk med honning» møter vi Ronja og Oda. Når stykket begynner er de unge voksne, og det er morgen. De kjenner hverandre ikke. Husker ikke engang hva den andre heter. «Hva skjedde i går? Vi har da klær på..?» Og hva skjer i morgen? Jeg kan jo ikke gå tilbake til å være meg – uten deg.» Den litt forvirrende, lett fyllesyke morgenen er starten på en vakker, livslang kjærlighetshistorie der det både blir giftemål, barnefødsel, overgangsalder og alderdom. Men vi får også kjenne på små og store kamper knyttet til det å være skeiv.

Les mer

Hva med å holde hender med dama på gata? Er det «lov», eller kan man bli påkjørt av en sint mann som garantert ser på lesbe-porno hver kveld? Og hva med mamma? Hun snakker jo ikke om annet enn sine fremtidige barnebarn. Og hva med meg? Er jeg lesbisk? Jeg ser jo ikke lesbisk ut. Jeg kan jo ikke slikke fitte. Kan jeg? Jeg kan jo kanskje det? Jeg vil jo det. Men jeg er redd. For hva? For deg. Fordi jeg liker deg så godt. Og fordi du er jente.

Støttet av Dramatikkens Hus, Fritt Ord og Oslo kommune

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Se alle medvirkende

Av: Maiken Schjøll Frisch I Regi: Kristi-Helene Engeberg og Maiken Schjøll Frisch I Musikk: Tora Dahle Aagård I Kunstnerisk rådgivning: Oda Schjøll og Per Frisch I Produsent: Andrea Therese

Med: Vilde Moberg og Maiken Schjøll Frisch

Gavekort

Gi teatermagi i gave! Du bestemmer selv beløpet du vil gi.

Nyhetsbrev

Få rykende fersk informasjon og de beste tilbudene først.

Teatertjommi

For deg mellom 18 og 30 år. Forestillinger til 50 % rabatt, og mer!