Våre barn

50

01.02.2019

Noen skal leve etter oss. Hva er vi villige å ofre for neste generasjon?

Dette er et oppfinnsomt og sterkt trekantdrama som griper fatt i vår tids store utfordringer. Det treffer nerven på vår ansvarsfraskrivelse og rister i oss med sin mørke humor. Minutt for minutt avsløres biter av den tankevekkende historien. Det nyskrevne stykket ble en fulltreffer i London og New York og presenteres nå for første gang i Norge.

Om forestillingen

Av: Lucy Kirkwood
Regi: Marie Blokhus
Sjanger: Drama
Varighet: Ca 2 timer uten pause

Verden er i ferd med å gå av hengslene. Atomkraftverket er nesten ødelagt etter sist jordskjelv. Vi møter et ektepar, to pensjonerte kjernefysikere, som får uventet besøk på sitt landlige tilfluktsted. Plutselig blir de stilt overfor et vidtfavnende moralsk dilemma. Hvor mye vil vi gi avkall på for å bedre framtidsutsiktene til de som kommer etter oss?

I dette intense dramaet møter vi den drevne skuespillertrioen Marianne Nielsen, Jon Ketil Johnsen og Iren Reppen.

Les mer

Med et stort alvor og skarp humor fortelles historien om hva som skjer den ettermiddagen de pensjonerte kjernefysikerne får besøk av sin felles kollega som de ikke har sett på nesten 40 år. Ekteparet bor nå i et lite hus like ved den evakuerte sonen rundt det lokale atomkraftverket.  Robin vil ikke slippe taket i det gamle livet deres, mens Hazel fordyper seg i yoga og er opptatt av kampen mot alderdom og forfall.

Når det en kveld banker på døren tvinges de to likevel til å gjøre opp status.  Det er noe hemmelighetsfullt og litt truende ved den overraskende gjesten. Er det fortiden eller ansvaret for fremtiden hun vil konfrontere dem med?

Norgespremiere på Lille Scene 5. januar.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Bilder

Medvirkende

Regissør: Marie Blokhus | Lysdesigner: Hans Jaran Skogen

Opplev mer

Sterke historier og mye kjærlighet

– Jeg vil gi teateropplevelser som sitter lenge i kroppen, og leter etter historier som gir oss nye perspektiv på hvem vi er og ønsker å være. Neste år byr på storslagne, spektakulære oppsetninger og mange rørende og humoristiske forestillinger, sier teatersjef Agnete G. Haaland.

Årskortet er tilbake!

Se alle forestillingene på DNS i 2019 for bare 1900 kroner! Du får også med deg venner og kjente til 20% rabatt.