En smilende mann iført en svart t-skjorte med teksten "syng med" og en note, med et lite sirkulært innfelt bilde av en kvinne i øvre høyre hjørne.

Syng med: Disney-favoritter

221

30.01.2024

En kveld med Disney-favoritter

Sett deg på Aladdins flyvende teppe, og bli med inn i Disneys eventyrlige sangunivers sammen med Christian Ingebrigtsen og Lykke Kristine Moen.

Konsert

Store Scene

29. januar

1 time

En smilende mann iført en svart t-skjorte med teksten "syng med" og en note, med et lite sirkulært innfelt bilde av en kvinne i øvre høyre hjørne.

Om forestillingen

Den første Syng med-konserten i 2024 vil begeistre musikkglade i flere generasjoner. Disney-sanger har alle noe magisk ved seg, og flere er blitt ikoniske.

Til å lose oss gjennom har vi trolig noen av Norges største Disney-fans, og sammen vil nok Lykke og Christian sørge for å lyse opp januarmørket med en perlerad av de mest sjarmerende slagerne. Her er det bare å finne sin indre havfrue, prinsesse eller løve og synge med!

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Tekstene blir projisert.

Denne forestillingen er ikke inkludert i Årskort 2024.

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Christian Ingebrigtsen har toppet hitlistene både som soloartist og medlem av gruppen A1.  Han er også låtskriver, og har medvirket som skuespiller i film, serier og musikaler.  Spesielt nært forhold har han til Disney-filmene «Min bror bjørnen» og «To på rømmen» siden han der er blant de originale norske stemmene, men på Syng med-programmet står også sanger fra filmer som «Løvenes Konge», «Aladdin», «Den lille havfruen», «Skjønnheten og udyret».

Konsertens vertinne, DNS’ skuespiller Lykke Kristine Moen, tar pause denne kvelden fra «Shockheaded Peter» i kjelleren, for å invitere oss inn i Disneys eventyrlig univers.