search

Skvulp

33

27.10.2018

Fantasifull undervannsverden skreddersydd for småtasser

La de små barna møte den store paraply-maneten, de søte tannbørstefiskene og alle de andre morsomme skapningene i den sjarmerende forestillingen «Skvulp».

Om forestillingen

Regi: Ingrid Askvik
Sjanger: Teater for småtasser
Spilleperiode: 09.10.2018-27.10.2018

I det magiske, blå undervannsuniverset inviteres barn og voksne til å bruke fantasien. Med lys, lyder og bevegelser forvandles gamle ting til de vakreste og rareste vesener og sammen drar vi ut på en morsom oppdagelsesferd.

Det blir en musikalsk reise hvor rare og vakre lyder fra stemmene til de ulike karakterene spiller sammen med nykomponerte elektroniske landskap og strofer fra Grieg og reggae.

Les mer

I forestillingen brukes lyder og musikk mer enn ord, og den passer for så vel mindre babyer som eldre barn som vil gjenkjenne flere av objektene. Kanskje fortsetter dypdykket i kjøkkenskuffen eller boden hjemme?

Har du en utbrukt barnetannkost? I så fall kan du levere den til billettluken på DNS, så møter dere den igjen som pussefisk på Lille Scene.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Bilder

Medvirkende

Av: Ingrid Askvik | Regissør: Ingrid Askvik | Scenografi: Matias Askvik | Komponist Felipe Ignacio Noriega | Med: Matias Askvik og Ingvill Espedal

Opplev mer

En stjerne har sluknet  

Wenche Kvamme ble bare 68 år og sovnet stille inn 9. mars etter kort tids sykdom. Hun etterlater seg et stort tomrom på teatret og vil bli dypt savnet.

Miss Tati og Razika til Den Nationale Scene

Bergenske sangskatter fremføres på nye vis i en humoristisk forestilling på Store Scene.

Nytt styre på DNS

Kulturdepartementet har oppnevnt nytt styre for Den Nationale Scene AS for perioden 2019–2023. Katrine Trovik (bildet) er ny styreleder. Den ...