En person står opplyst av neonlys i en futuristisk setting, med teksten "robin faller" vist nedenfor.

Robin faller

209

30.03.2023

Om forestillingen

Av: Rolf Kristian Larsen
Regi: Moqi Simon Trolin
Varighet: ca. 1 time og 10min (ingen pause)
Passer best fra 15 år

Lengselen etter å være noe, etter en familie, etter kjærlighet og trygghet driver Robin på hvileløs jakt etter identitet og tilhørighet. Men for å vite hvor han skal, må han ta et oppgjør med hvor han kommer fra. Med barndommens turbulens i halefjærene vil han forsøke å fly.

Les mer

Dramatiker Rolf Kristian Larsen har hentet inspirasjon fra Kristoffer Cezinando Karlsens musikalske univers og stykket bruker sangene som et springbrett til å fortelle historien om en generasjon med uendelige muligheter foran seg, men uten et tydelig kart. Musikken er bearbeidet for scenen av produsent, komponist og elektronikaartist Bendik Hovik Kjeldsberg kjent under artistnavnet Bendik HK.

Forestillingen hadde urpremiere 24. september 2022 på Vega Scene, og spilles fra mars 2023 på DNS.

Forestillingen er produsert av Vega Scene i samarbeid med Østfold Internasjonale Teater og Den Nationale Scene i Bergen og er støttet av Dramatikkens Hus, Fritt Ord og Oslo Kommune.

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Se alle medvirkende

Regi: Moqi Simon Trolin I Visuelt konsept: Moqi Simon Trolin & Arne Kambestad I Lysdesign: Arne Kambestad I Kostymedesign: Silje Teland Pedersen I Musikk: Bendik Hovik Kjeldsberg. Basert på originalmusikken til Kristoffer Cezinando Karlsen I Maske: Jim Robin Skorpen og Frida Rykkje I Koreografisk veiledning: Esa Alanne I Sanginnstudering: Andrea Rydin Berge.

Inspisient DNS: Unni Engan

Med: Fabian Christensen, Vivild Falk Berg, Line Heie Hallem & Hege Aga Edelsteen

Gavekort

Gi teatermagi i gave! Du bestemmer selv beløpet du vil gi.

Nyhetsbrev

Få rykende fersk informasjon og de beste tilbudene først.

Teatertjommi

For deg mellom 18 og 30 år. Forestillinger til 50 % rabatt, og mer!