Et reklamebilde for en film med tittelen "overengen", med en collage av rollebesetningsmedlemmer med dekorasjoner med ferietema, noe som indikerer at det er en romantisk komedie.

Over Engen: Love actually

36

13.12.2023

Kom og varm deg i DNS’ storstue med teaterstuntversjonen av «Love Actually»!

I «Over Engen» kaster skuespillerne ved den Nationale Scene seg, nokså uforberedt, ut i sceneversjonen av din favorittjulefilm. Tjue skuespillere er i sving denne kvelden for å kunne servere deg minst sju slag av romantisk kompliserte krumspring.

Alle billettinntekter går til nødhjelp til barn i Gaza (Unicef). Du kan betale 200, 300 eller 400 kroner.

Over Engen

Store Scene

11. desember 2023

Ca 1 time og 10 min (ingen pause)

Alle billettinntekter går til nødhjelp til barn i Gaza

Et reklamebilde for en film med tittelen "overengen", med en collage av rollebesetningsmedlemmer med dekorasjoner med ferietema, noe som indikerer at det er en romantisk komedie.

Om forestillingen

Denne mandagskvelden blir helt spesiell, så ta med deg jenten fra ungdomskolen, svigerfamilien, nabolaget og julebordet dere aldri fikk samlet!

På Store Scene skapes det julestemning som kan smelte selv den kaldeste Grinchen, og det blir et mylder av kjente karakterer og et melisdryss av klisjeer som vi helst ikke vil innrømme at vi elsker. For ja det blir dansende statsministere, julespill med havtema, hulking over Joni Mitchell, svømming med manus og plakatbasert kommunikasjon.

All «Over Engen»-gjengen want for Christmas is youuu i salen mandag 11. desember.

Showstart ca 21:15. Dørene åpner kl 21. (NB! Kun en forestilling)

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Medvirkende

Stig Amdam, Kristoffer Van Der Pas, Svein Harry Schøttker-Hauge , Kjersti Elvik , Lykke Kristine Moen, Tormod Løvold, Marianne Nilsen, Hugo Mikal Skår, Eirik Del Barco Soleglad, Dagny Backer Johnsen, Sigmund Njøs Hovind, Carmen Bóveda, Monica Dybwad, Lars Henrik Aarnes, Stine Robin , Kristian B. Jåtten , Kristoffer Sagmo Aalberg , Ameli Isungset Agbota, Jonatan Filip, Reny G. Folgerø

Regi: Jonatan Filip