Featured Video Play Icon

Munch-mysteriet  

Munch-mysteriet  

Et gratis GPS-hørespill for hele familien 

Bli med på en spennende og råvittig rundtur i byen med en ny historie av Bjørn Sortlands ”Kunstdetektivene” på øret! De breikjeftede skurkedamene Sigrun og Sigfrid planlegger kunstkupp på Kode, men heldigvis er de smarte søsknene David (12) og Sissel (14) i Bergen og kan stoppe det hele.  Ta med familien og bruk din egen mobiltelefon til å følge med i den spennende jakten. 

Reklamekunst for Munch-mysteriet, et gratis lydteaterarrangement i Bergen sentrum, med tegneserieaktige detektiver og karakterer.

Om forestillingen

Regi: Tormod Løvold
Sjanger: Lytteteater i Bergen sentrum
Varighet: Ca 1 time
Anbefalt fra 6 år (Trenger smarttelefon, så lån gjerne fra en voksen eller spill av til flere via en bluetooth-høyttaler)

Den populære bokserien ”Kunstdetektivene” har gjort forfatter Bjørn Sortland til et kjent navn blant barn og unge. Med humor, action og kjappe replikker har han laget fengende fortellinger fra norske byer og verdensmetropoler – der David og Sissel stikker kjepper i hjulene for den superskurkete kunstsamleren Stig Svartvik. For DNS har forfatteren nå laget en ny morsom fortelling skreddersydd et hørespillformat, der lydfilene aktiveres via GPS på din mobil. Lydsporene er koblet til soner langs en rute fra Jernbanen til Festplassen, via Grieghallen og Kode, og spilles av automatisk av når hørespillet er lastet ned.

Bruksanvisning for nedlasting og gjennomføring finner du her.

Les mer

”Munch-mysteriet” er tilgjengelig i appen Voice of Norway. Når appen med hørespillet er lastet ned, kan dere gå ruten når dere vil.

Sigrun og Sigfrid er to voksne damer på 84 år som skal utføre et oppdrag for Stig Svartvik – nemlig å stjele et kunstverk av Edvard Munch fra Kode 3. De er ingen tafatte pensjonister – de er hardcore, manipulerende skurker som bruker vold om nødvendig. Og de vasker seg heller aldri på hendene etter at de har vært på do. Sissel og David får et brutalt møte med de listige gangsterdamene og bestemmer seg for å ta opp jakten. Ting går så fort, at Sissel og David ikke rekker å få hjelp fra politiet eller andre voksne. De må rett og slett fikse det selv.

Bjørn Sortland er en prisvinnende barne- og ungdomsbokforfatter bosatt i Bergen. Han har skrevet over 70 bøker, i mange ulike sjangre og for alle aldersgrupper, inkludert voksne. Sortlands bøker er utgitt i 28 land.

Anbefalt fra 8 år (men trenger smarttelefon, så lån gjerne fra en voksen)

Produsert av DNS i samarbeid med Kode.

Medvirkende

Se alle medvirkende

Av Bjørn Sortland | Regi: Tormod Løvold | Illustrasjon: Eivind Gulliksen

Med: Frode Bjorøy, Stine Robin Eskildsen, Tormod Løvold, Irene Waage, Kristian Berg Jåtten, Kristi-Helene J. Engeberg, Knut Erik Engemoen og Jonatan Filip

Gavekort

Gi teatermagi i gave! Du bestemmer selv beløpet du vil gi.

Nyhetsbrev

Få rykende fersk informasjon og de beste tilbudene først.

Teatertjommi

For deg mellom 18 og 30 år. Forestillinger til 50 % rabatt, og mer!