search

Mali befaler

171

Akrobatisk og leken danseforestilling om tøyelige grenser, stive normer og foreldre som ikke lytter

Hvordan ser verden ut om Mali får bestemme? Gjennom dans og breaking, morsomme tekster og herlig musikk, snus alt på hode. Barna vil fryde seg over den splitter nye forestillingen, der Mali oppdrar de voksne gjennom lek og absurde påfunn.

Om forestillingen

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg
Sjanger: Danseforestilling for barn
Varighet: Ca 40 min
Anbefalt fra 4 år

Duoen Andreas Roksvåg og Ane Evjen Gjøvåg har bakgrunn fra Absence Crew og Oslo Danse Ensemble. Nå har de slått seg sammen med Christine Sandtorv og Julian Berntzen, kjent for fengende musikk både for barn og voksne. Sammen har de skapt en forrykende og morsom familieforestilling i et eventyrlig univers.

I fantasien er det Mali på 5 år som bestemmer alt, og ingenting er som i den virkelige verden. Mali befaler at foreldrene skal gjøre ting på hennes måte, på hennes premisser, med hennes regler. Hva skjer når foreldrene prøver å knyte en skolisse som er 10 meter lang, og hvor lett er det å sovne i en stor ullpysjamas som både klør og er varm?

Urpremiere på Lille Scene 11. desember.

Les mer

Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg har jobbet med dans og danseteater i 15 år og har både laget og danset i en rekke forestillinger for store og små.

Ane er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og har blant annet jobbet med Frikar Dansekompani, Oslo Danse Ensemble, Jo Strømgren, og var sist å se på DNS som danser i musikalen Kristin Lavransdatter.

Andreas er kjent fra Absence Crew og har medvirket i flere forestillinger på DNS som Askeladden På Nye Eventyr, Norr – Da gudene breaket, Circus Absence, Askepott og Peter Pan.

Kjøp billetter

Medvirkende

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg I Musikk – komponert, arrangert og produsert av Julian Berntzen og Kato Ådland I Manus: Christine Sandtorv I Illustratør: Anne Angelshaug I Dukkemaker: Jan Holden

Kostyme: Silje  Teland Pedersen I Maske: Mette Noodt I Inspisient: Unni Engan

En samproduksjon mellom Ane Evjen Gjøvåg, Andreas Roksvåg og Den Nationale Scene. Forestillingen er støttet av Bergen kommune, Fond for lyd og bilde, Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere og Spenn.no.

sv-4611

Tettere på