search

Mali befaler

171

Akrobatisk og leken danseforestilling om tøyelige grenser, stive normer og foreldre som ikke lytter

Hvordan ser verden ut om Mali får bestemme? Gjennom dans og breaking, morsomme tekster og herlig musikk, snus alt på hode. Barna vil fryde seg over den splitter nye forestillingen, der Mali oppdrar de voksne gjennom lek og absurde påfunn. Anbefalt fra 4 år.

Om forestillingen

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg
Sjanger: Danseforestilling for barn
Varighet: Ca 40 min
Anbefalt fra 4 år

Duoen Andreas Roksvåg og Ane Evjen Gjøvåg har bakgrunn fra Absence Crew og Oslo Danse Ensemble. Nå har de slått seg sammen med Christine Sandtorv og Julian Berntzen, kjent for fengende musikk både for barn og voksne. Sammen har de skapt en forrykende og morsom familieforestilling i et eventyrlig univers.

I fantasien er det Mali på 5 år som bestemmer alt, og ingenting er som i den virkelige verden. Mali befaler at foreldrene skal gjøre ting på hennes måte, på hennes premisser, med hennes regler. Hva skjer når foreldrene prøver å knyte en skolisse som er 10 meter lang, og hvor lett er det å sovne i en stor ullpysjamas som både klør og er varm?

Nypremiere på Lille Scene 19. november.

Les mer

Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg har jobbet med dans og danseteater i 15 år og har både laget og danset i en rekke forestillinger for store og små.

Ane er utdannet ved Kunsthøgskolen i Oslo og har blant annet jobbet med Frikar Dansekompani, Oslo Danse Ensemble, Jo Strømgren, og var sist å se på DNS som danser i musikalen Kristin Lavransdatter.

Andreas er kjent fra Absence Crew og har medvirket i flere forestillinger på DNS som Askeladden På Nye Eventyr, Norr – Da gudene breaket, Circus Absence, Askepott og Peter Pan.

Kjøp billetter

Bilder

Medvirkende

Se alle medvirkende

Idé og koreografi: Ane Evjen Gjøvåg og Andreas Roksvåg I Musikk – komponert, arrangert og produsert av Julian Berntzen og Kato Ådland I Manus: Christine Sandtorv I Visuelt design: Anne Angelshaug I Dukkemaker: Jan Holden

Kostyme: Silje  Teland Pedersen I Maske: Mette Noodt I Lys: Geir Hovland I Lyd: Tor Endre Kalvenes I Inspisient: Unni Engan

Fortellerstemme Mali: Amalie Teigland-Skår.

En samproduksjon mellom Ane Evjen Gjøvåg, Andreas Roksvåg og Den Nationale Scene. Forestillingen er støttet av Bergen kommune, Fond for lyd og bilde, Kulturrådet, Fond for utøvende kunstnere og Spenn.no.

Foto: Jarle Hovda Moe

Relatert innhold

Møt teamet bak “Mali befaler”

Den nye eventyrlige og morsomme danseforestillingen for barn tar form, og Mali sjarmerer det kunstneriske teamet. Inspirert av eget familieliv, ...

Gavekort

Gi teatermagi i gave! Du bestemmer selv beløpet du vil gi.

Nyhetsbrev

Få rykende fersk informasjon og de beste tilbudene først.

Teatertjommi

For deg mellom 18 og 30 år. Forestillinger til 50 % rabatt, og mer!