Det e hardt å være bitch

251

En personlig konsertforestilling om makt

Få med deg Iren Reppen sin kritikerroste konsertforestilling «Det e hardt å være bitch». En historie om ledelse og makt, og en søken etter å stadig komme seg videre selv når drømmene blir oppfylt.

Konsertforestilling

Store Scene

25. og 25. april 2024

1 time og 15 min (ingen pause)

Gjestespill

Om forestillingen

Gjennom egne tekster og til musikk av Svein Gundersen, leder Iren Reppen og bandet hennes publikum gjennom erfaringer og ambisjoner, håp og et brennende ønske om å være god nok.

For Iren Reppen fikk makt. Hun var den første kvinnelege teatersjefen ved Hålogaland Teater, Nord-Norges største kulturinstitusjon. Hun har sett seg selv og teatret fra ulike sider. Hvem er man som menneske, og hvem blir man i rollen som sjef? Hva gjør makt og posisjon med deg? Det er ikke alltid så enkelt å få øye på hvor makten egentlig ligger, og hva som driver et menneske med makt. Er det så morsomt som alle vil ha det til?  Og hva venter egentlig på maktens øverste topp?

 Gjennom 11 originalskrevne låter, og personlige erfaringer fra virkeligheten som teatersjef, opplever publikum Iren Reppen hanske med personalansvar og makt. Det er til å le av, -og til å gråte over.

+ Les mer

For over 25 år siden skrev Iren Reppen showet  Det e hardt å være mainn, som ble spilt på Det Norske Teatret, filmet av NRK og utgitt som album. En rekke erfaringer rikere har hun nå kommet fram til at «Det e hardt å være bitch».

Produsert i samarbeid mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland teater og Iren Reppen.

Manus: Iren Reppen Musikk: Svein Gundersen
Regi: Nils Petter Mørland Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Fra forestillingen

Medvirkende

+ Se alle medvirkende

Manus: Iren Reppen Musikk: Svein Gundersen
Regi: Nils Petter Mørland Dramaturg: Siri Løkholm Ramberg

Produsert i samarbeid mellom Det Norske Teatret, Brageteatret, Hålogaland teater og Iren Reppen.

Relatert innhold

Mesterverk med sprengkraft

I 1885 hadde Henrik Ibsens «Vildanden» urpremiere på DNS. 133 år senere skrudde den prisbelønnede regissøren Yana Ross opp spenningsnivået. Målet var å få den treffsikre klassikeren til å skape enda større gnister.

Ta et glass og en matbit med Peer

På scenen i Teaterkjelleren rigger vi til en stemningsfull bar. Her dekker vi på til både deg, Dovregubben, Peer Gynt og hans mange kvinner. Middag er inkludert. Kun 25. og 26. oktober!

Sniktitt på «Folk og røvere i Kardemomme by»

Hell i uhell! Det går noen ganger litt hardt for seg, men kanskje blir det en del av forestillingen?