Begynnelse

56

Eksistensiell komedie om jakten på kjærligheten og frykten for forpliktelse

Festen er over, men én gjest blir igjen. De kjenner hverandre ikke. Begge er i begynnelsen av 40- årene, og kanskje er det starten på noe. Men hvordan nærmer de seg hverandre? Det er duket for en rekke gjenkjennelige, pinlige, morsomme og ubehagelige situasjoner når Karoline Krüger og Eirik del Barco Soleglad trer inn i ringen i denne eksistensielle komedien. Stykket har fått enorm respons i England, og det griper rett inn i vår tids ambivalente forhold til voksenlivet.

Om forestillingen

Av: David Eldridge
Regi: Petter Næss
Sjanger: Eksistensiell komedie
Varighet: Ca 1 time og 40 minutter uten pause

David blir igjen i leiligheten til Laura etter at festen er over. I løpet av natten trer de tydeligere frem for hverandre. Ikke slik de vil være, men slik de faktisk er. Noe nølende utfordrer de hverandre på kjærlighet og forventninger til livet. Selvopptatthet, nettdating og idealisme diskuteres. Skitne glass vaskes. Hun ønsker seg barn, mens for ham er kjernefamilie en temmelig fjern tanke. Hvordan vet man at man har truffet en som det er verdt å satse på? Da stykket hadde premiere i London i fjor, ble det utnevnt til en moderne klassiker – en treffsikker, gripende og vittig fortelling som mange vil kjenne seg igjen i.

Les mer

Regissør Petter Næss har håndplukket Karoline Krüger og Eirik del Barco Soleglad til rollene. De har ulik bagasje, men er begge kjent for komisk teft og snerten timing.  Vi kommer tett på de to når de sirkler hverandre inn. Det blir en morsom og sårbeint forestilling om vår jakt på kjærlighet og frykt for forpliktelse.

Norgespremiere i Teaterkjelleren 9. mai.

Kjøp billetter

Gi teater i gave!

Du bestemmer selv hvor mye du vil spandere – enten én eller flere forestillinger.

Årskort

Mer for mindre! Kjøp årskort og se så mange forestillinger du vil for kun kr 1 900,-

Showpakke

Gjør teateropplevelsen til en helaften! Bestill billett og hotell til de rimeligste prisene.

Medvirkende

Av: David Eldridge I Regi: Petter Næss I Scenografi og kostymedesign: Åse Hegrenes 

Opplev mer

Sterke historier og mye kjærlighet

– Jeg vil gi teateropplevelser som sitter lenge i kroppen, og leter etter historier som gir oss nye perspektiv på hvem vi er og ønsker å være. Neste år byr på storslagne, spektakulære oppsetninger og mange rørende og humoristiske forestillinger, sier teatersjef Agnete G. Haaland.

Årskortet er tilbake!

Se alle forestillingene på DNS i 2019 for bare 1900 kroner! Du får også med deg venner og kjente til 20% rabatt.