Begynnelse

56

23.06.2019

Om forestillingen

Av: David Eldridge
Oversettelse: Jon Storm
Regi: Petter Næss
Sjanger: Eksistensiell komedie
Varighet: Ca 1 time og 40 minutter uten pause

Daniel blir igjen i leiligheten til Charlotte etter at festen er over. I løpet av natten trer de tydeligere frem for hverandre. Ikke slik de vil være, men slik de faktisk er. Noe nølende utfordrer de hverandre på kjærlighet og forventninger til livet. Selvopptatthet, nettdating og idealisme diskuteres. Skitne glass vaskes. Hun ønsker seg barn, mens for ham er kjernefamilie en temmelig fjern tanke. Hvordan vet man at man har truffet en som det er verdt å satse på? Da stykket hadde premiere i London i fjor, ble det utnevnt til en moderne klassiker – en treffsikker, gripende og vittig fortelling som mange vil kjenne seg igjen i.

Les mer

Regissør Petter Næss har håndplukket Karoline Krüger og Eirik del Barco Soleglad til rollene. De har ulik bagasje, men er begge kjent for komisk teft og snerten timing.  Vi kommer tett på de to når de sirkler hverandre inn. Det blir en morsom og sårbeint forestilling om vår jakt på kjærlighet og frykt for forpliktelse.

Norgespremiere i Teaterkjelleren 9. mai.

terning-6-sort

«Begynnelse» på Den Nationale Scene er vittig, gjenkjennelig og rørende om ensomhet, lengsel og risikoen ved å gi seg hen i de sosiale mediers tidsalder.

Bergensavisen

like-sort

Vårens «happening» på DNS – må oppleves🤗

Publikummer

Kjøp billetter

+ Se flere datoer

Bilder

Medvirkende

Av: David Eldridge | Oversettelse: Jon Storm I Regi: Petter Næss | Scenografi og kostymedesign: Åse Hegrenes  Lysdesigner: Arne Kambestad | Dramaturg: Morten Kjerstad | Inspisient: Kjell Arve Vorland  | Lydtekniker: Rune Bjorøy | Maskør: John Einar Hagen | Rekvisitører: Espen Røen/Sissel Hamre  Sufflør: Nina Agnethe Kopperdal | Teaterforlag: Nordiska ApS – København

Opplev mer

Eirik om «Begynnelse» på 10 sekund

Eirik del Barco Soleglad og Karoline Krüger inviterer på en intimt nachspiel i mai.

Derfor skal du se «Begynnelse»

Hvorfor skal du se «Begynnelse» i Teaterkjelleren? Få med deg oppfordringen fra Karoline Krüger og Eirik del Barco Soleglad.

Klein date

Karoline Krüger og Eirik del Barco Soleglad bakser med sin første kleine date!