Kristi-Helene J. Engeberg og Peiman Azizpour i Wendy og Peter Pan 2020

– Fantastisk å spille for barn!

Som Wendy og Peter Pan har de fått oppleve mange lykkelige øyeblikk i møte med publikum. Kristi-Helene Engeberg og Peiman Azizpour er rørt over responsen som den eventyrlige familieforestillingen har fått.

– Vi kjenner den sitrende spenningen i salen underveis, og når vi sloss med pirater eller kysser hverandre, er det som om alle barna holder pusten, ler Kristi-Helene, som i denne oppsetningen spiller en litt annen Wendy enn den vi kjenner fra Disneyeventyret.

På Store Scene hamler hun opp med både Kaptein Krok og bøllete gutter. Familieforestillingen «Wendy & Peter» Pan var en braksuksess i høst. Over 22 000 besøkte Aldriland. Nå skal forestillingen spilles til og med 21. mars.

Når publikum går ut av salen, er det ofte skuespillerne står klar for å hilse på barna.

– Peter Pan sier til Wendy og brødrene hennes at alt som skal til for å fly, er én lykkelig tanke. Det er stort når barna kommer ut med stjerner i øynene og full av undring. At de kan få tro på at alt er mulig, at de også kan skape magi, sier Peiman.

 

Publikum mener:

 

Sivert, 8 år
Jeg syntes det var veldig gøy. Alle var like gode, og kaptein Krok er sikkert egentlig snill men han var ikke snill med de i stykket. Det er kjekt å gå på teater for da kan man se ting som folk har laget, som mennesker gjør, og ikke bare som på kino.

 


Jonas, 11 år

Det var skikkelig spennende og innholdsrikt med kule scener og mye gøy fekting. Også var det passeskummelt med kaptein Krok og gjengen hans. Men de var morsomme også. Jeg vil gjerne gå på teateret igjen senere.

 

Anna, 13 år
Det var gøy fordi det var litt forskjellig fra filmen, også var det veldig bra scener i forhold til hva de gjorde. Wendy var veldig modig, og det syns jeg var tøft. Det er gøy å gå på teater, uten at jeg helt vet hvorfor. Det er kanskje fordi det er ekte og de står rett foran meg på scenen.

 

 

Jeg og mine tre barn på 10, 7 og 4 satt trollbundet, fascinert og imponert over dans og bevegelser og alt! Noen herlige og positive detaljer for meg personlig også! Vi gleder oss til neste besøk på DNS!
SONJA FAGERHEIM

 

Dere er bare fantastisk dyktige skuespillere, kostyme, lyd, lys og scene for ikke å snakke om de alltid hyggelige vertene og betjeningen. Tusen takk!!! Teater er gøy. Kommer snart igjen!
KRISTIN JAKOBSEN

 

Ingen må gå glipp av dette stykket! Beste teateropplevelse på lenge! Super krokodille!
KJERSTI NYGÅRD