To personer kledd i vintage-antrekk smiler til hverandre.

Alle tiders vandring + middag

Pakken med vandring og middag koster kun kr 320. NB! Begrenset antall plasser

Datoer:
 28. og 30. september og 12. og 13. oktober

Når og hvor:
17.30 Oppmøte ved Muren, Østre Murallmenningen 23
18.30 Lapskaus på Wesselstuen.

Ekstradatoer: 12. og 13. oktober!

Sammen med våre partnere Bymuseet i Bergen og De Bergenske, har vi satt sammen en herlig pakke i forbindelse med byjubileet og forestillingen «Alle tiders Bergen». Her får du en dramatisk vandring gjennom 950 år på 950 meter og en mettende avslutning på tradisjonsrike Wesselstuen.

Sammen med Bymuseet har vi i flere år arrangert teatervandringer som tematisk knytter an til våre forestillinger. I høst leker vi oss gjennom 950 år på Store Scene i jubileumsrevyen «Alle tiders Bergen», og vi fortsetter samarbeidet som nå kan kalles en tradisjon. Denne gang har museumsskuespiller og formidler Lars Voss Sørhus satt sammen en liten reise på nøyaktig 950 meter hvor byvandringen blandes med teatrale opptrinn. Slik får du oppleve scener fra historien fra 1070 og frem til i dag mens du går. Ruten er tilpasset forestillingen, men kan nytes uavhengig om du har fått teaterbillett eller ei.

Etter en times vandring i vår vakre by, ankommer du Wesselstuen som har vært en livlig møteplass siden 1957. Her står kokkene klar med hjemmelaget lapskaus. De Bergenske er DNS’ nye partner, og er kjent for sin store kjærlighet til byen – og bergenserne.