Smilende mann med kort hår mot en rosa bakgrunn.

29.01: Syng med! Disney-favoritter

Bli med inn i den eventyrlige Disney-drømmen sammen med Christian Ingebrigtsen (kjent fra bl.a. A1) og DNS’ egne prinsesse, Lykke Kristine Moen.

Den første Syng med-konserten i 2024 vil begeistre musikkglade i flere generasjoner. Disney-sanger har alle noe magisk ved seg, og flere er blitt ikoniske. Her er medrivende kjærlighetsballader, morsomme danselåter og rett og slett melodier som får oss i godt humør. Lykke Kristine Moen og Christian Ingebrigtsen er nok noen av Norges største Disney-fans, og nå vil de lyse opp januarmørket med en perlerad av de mest sjarmerende slagerne.

Christian Ingebrigtsen har toppet hitlistene både som soloartist og medlem av gruppen A1.  Han er også låtskriver, og har medvirket som skuespiller i film, serier og musikaler.  Spesielt nært forhold har han til Disney-filmene «Min bror bjørnen» og «To på rømmen» siden han der er blant de originale norske stemmene, men på Syng med-programmet står også sanger fra filmer som «Løvenes Konge», «Aladdin», «Den lille havfruen», «Skjønnheten og udyret».

Konsertens vertinne, DNS’ skuespiller Lykke, tar pause denne kvelden fra «Shockheaded Peter» i kjelleren, for å invitere oss inn i Disneys eventyrlig univers.

Når vi inviterer til Syng med-konserter på Store Scene kan du enten stemme i, nynne eller lytte. Tekstene blir projisert.