Gruppe mennesker med digitalt endrede ansikter som poserer for et bilde med ordet "familien" over hverandre.

27.-29.10: Familien – virkelighetsteater med unge nordiske stemmer

Unge fra Grønland, Danmark og Norge møtes i grenselandet mellom virkelighet og teater for å ta for seg familien. Er familien, slik vi kjenner den, utdatert? Er det mulig å snakke om en familie på tvers av biologi, land og normer?

Fra onsdag 27. t.o.m. fredag 29. oktober blir det nordisk borgerteater på Lille Scene! Forestillingene starter kl 19:00.

Gjennom personlige fortellinger, musikk og bevegelse utforsker de seks aktørene familiebegrepet. Tenker Mia og Martin fra Grønland veldig ulikt danske Anthon og Sidse? Og har Ole og Shelmit som bor i Norge noe felles?

Sammen med scenekunstnere og lyd- og lysdesignere fra de tre landene, skaper de unge en forestilling og legger ut på turné. København, Bergen og Nuuk. Hva publikum får oppleve, vet man ikke før premiere, men vi vet at virkelighetsteater krever ærlige og modige aktører, sterke historier og høyt humør. Og her skal de begi seg inn i familien, som for mange er et minefelt.

 

Varighet: 45 min
Anbefalt fra 13 år

 

Medvirkende: Mia Bertha Stella Nukaaraq Lyberth (Gl) Martin Josefsen (GL) Anthon Thams (DK), Sidse Schunck (DK) Ole Marius Støle (NO), Shelmith Øseth (NO)

Konsept og iscenesettelse: Anemarie Ottosen (GL), Nanna B. Butters (DK), Vibeke Havre (NO)
Scenografi: Mari Watn (NO)
Lysdesign og teknisk avvikling: Katja Andreassen (DK)
Lyddesign: Gunnar Innvær (NO)
Produsent   Sine Sværdborg (DK)

Et samarbeid mellom dns&, ZeBU teater, Bergen Borgerscene og Anemarie Ottesen