Barn som deltar i en sceneforestilling.

27.11: Scenedrøm

Velkommen til en hjertevarm musikkteaterforestilling om vennskap, utenforskap og kjærlighet. På scenen står små og store stjerner med og uten utviklingshemming i samspill med profesjonelle musikere. 

Det handler om å finne sin egen stemme og sitt eget uttrykk på likefot med andre. Det handler om å høre til, sprenge grenser og la drømmene bli virkelighet. Nå samles over tretti artister i alle aldre på Store Scene for å dele drømmen sin med deg. Unge talenter fra Bergen kulturskole møter sangere og dansere med spesielle behov – og sammen har de skapt en fargerik forestilling med stor kraft.

Mosaikken av dans, musikk og teatertekst springer ut fra ønskebrønnen til de mange som medvirker. Heftig hip hop følger rørende ballader, og didgeridoo-toner treffer personlige danseuttrykk og solosang.

Scenedrøm startet opp i 2017 som et musikkteaterarbeid i regi av Bergen Musikkterapisenter og Bergen kulturskole. Sammen med profesjonelle kunstnere, og et stort antall medvirkende, har de tidligere laget forestillinger i Fana – og Åsane kulturhus. Nå går Den Nationale Scene inn som samarbeidspartner, og vi gleder vi oss til å møte dette stjernelaget på Store Scene!

«Vi har plass til flere, ingen blir igjen»
Fra Scenedrøm-sangen

Varighet: Ca 1 time
Pris: 200 kr

En samproduksjon mellom Bergen Kulturskole, Bergen Musikkterapisenter og  Den Nationale Scene  

Medvirkende:

Aktører og elever fra Bergen kulturskole / Bergen Musikkterapisenter og Musikalløvene.

Kunstnerisk leder – Hilde Sol Erdal I Musikalsk leder- Ole Marius Sandberg  IMusikere: Erik Halvorsen og Hans Christian Dahlgård  I Teaterpedagog: Beate Rostin  I Instruktør Musikalløvene: Hanne Mellingen  I Scenograf / visuell design: Lise Christensen  I Lysdesign: Silje Grimstad I Lydteknikere: Cem Arapkirlioglu / Bjarte Våge I Inspisient: Bastiaan van der Pas  I Produsent: Åsta Rosendahl Knudsen