To menn som øver på breakdance-moves i et lyst studio.

27.04: SANS – en interaktiv danseforestilling for barn på Store Scene

Bli med og oppdag verden sammen med danserne Piero og Ole Petter! Inspirert av sitt møte med barn i Kabul, har de laget en forestilling som vil vekke nysgjerrighet og dyrke barnas kreativitet.

Velkommen til et energisk eventyr som spilles ut mellom danserne og publikum. Vi sitter alle samlet oppå den store scenen og ser utover salen. Forestillingen spilles kl 12:30 og 14:30 og koster kr 75.

Hvordan høres en lyd ut om du oppdager den for første gang?
Hvordan føles det når kroppen din begynner å bevege seg uten at du selv har kontroll over den?

En voksen leder en gruppe barn i en danse- eller bevegelsesaktivitet i et innendørsrom. Danserne fra Absence har vært flere ganger i Afghanistan og danset for – og med – barn. DNS bidro med mennesker og midler for å gjenreise det afghanske nasjonalteateret i Kabul fra ruinene etter krigen mot terror. Piero Issa og Ole Petter Knarvik var blant dem som DNS engasjerte for å spille i den ødelagte teaterbygningen. Men de improviserte også frem forestillinger ute på gaten, i parker og på barnehjem – med publikum som medspillere og uten elektrisitet og tekniske hjelpemidler.

 

I SANS sitter alle på gulvet på Store Scene, men det vil være noen klappstoler tilgjengelig for dem som trenger det.

Anbefalt for barn fra 6 år
Varighet: 30 min

Norgespremiere I Regi: Jon Tombre I Musikalsk konsulent: Ole Hamre I Dansere: Piero Issa og Ole Petter Knarvik I Forestillingsfoto: Lisa Victoria Mindås I Foto fra Kabul: Einar Bjarkø

Støttet av Kulturrådet og Bergen dansesenter

 

Familieaktiviteter på DNS

Lørdg 27. april arrangeres også familieaktiviteter på teatret mellom kl 11:00 og 14:30 i samarbeid med Fyllingsdalen Teater. Her kan man bl.a. prøve seg på luftakrobatikk, se lysspill og bli med på lydverksted.

Les mer og bestill plass her