Forfatter Linn Ullmann

25.08: Direktesendt: Linn Ullmann om De urolige

Hva er forfatterens tanker rundt “De urolige”? Hvilke tema har hun ønsket å utforske? Vi sender en samtale med Linn Ullmann direkte fra hennes hjem til storskjerm på Store Scene 25. august kl 17.30.

Linn Ullmanns oppvekst- og erindringsroman har berørt lesere både her hjemme og internasjonalt. Nå er romanen dramatisert for scenen, og 15. august er det norgespremiere på DNS.

Tirsdag 25. august har vi invitert Linn Ullmann til å fortelle om skrivearbeidet og de overraskende veiene som romanen tok. Samtalen ledes av Andreas Wiese. Pga korona-situasjonen kommer de ikke til Bergen som planlagt, men samtalen sendes direkte fra Oslo kl 17.30.

Arrangementet er gratis. Bestill fribillett via lenken under. NB! Begrenset kapasitet i salen

Linn Ullmann debuterte som forfatter i 1998 med «Før du sovner» og har i alt gitt ut seks romaner som alle har fått internasjonal oppmerksomhet. Da «De urolige» kom ut i 2015, fikk den strålende kritikker og toppet raskt salgslistene. Romanen er nå utgitt i mer enn tjue land, og den ble nominert til Nordisk råds litteraturpris og Kritikerprisen, og vant P2 lytternes romanpris.

Andreas Wiese er skribent med lang bakgrunn fra Dagbladet, og han har vært leder for Litteraturhuset i Oslo.

Arrangementet er støttet av Bergen Riksmålsforening