search

19.10: Over Engen: Pulp Fiction

Kultklassikeren signert Quentin Tarantino, blir halsbrekkende improteater i Teaterkjelleren kl 21.00, 19. oktober.

Bisarr og brutal – med uforglemmelige og vittige karakterer og dialoger – «Pulp Fiction» har brent seg fast i filmhistorien. Nå skaper Over Engen-gjengen teaterhistorie. Husets skuespillere skal lage sin helt særegne versjon av den prisbelønte klassikeren og filmen blir iscenesatt i Teaterkjelleren. Med stor mulighet for å mislykkes går de inn i dette med største alvor og med stor glede. Ta deg en styrkedrikk i baren og gjør klar for å møte Jules og Vincent, Pumpkin og Honey Bunny, Marsellus, Mia, Butch og Zed.

Over Engen er husets skuespillerdrevne konsept. Ensemblet lar regissører være regissører, designere være designere og teatersjefer være teatersjefer. I disse prosjektene er det skuespillerne selv som er initiativtagere, produsenter og utøvere. Det gir publikum muligheten til å bli bedre kjent med våre skuespillere gjennom et spontant og overskuddsbasert supplement til husets øvrige produksjoner.

Denne høsten presenterer de et rikt og variert program med alt fra lesninger til større og mindre konserter. Alle arrangement annonseres på Over Engens egen facebookside.