En mann i dress sitter alene på en benk med en koffert ved siden av seg mot et bakteppe av overskyet himmel. Teksten over lyder "Forrest Gump.

17.08: Over Engen: Forrest Gump

DNS’ skuespillere trommer sammen til en stuntversjon av storfilmen lørdag 17. august kl 18:00 på Store Scene. Run, Forrest, Run!

Over Engen kickstarter teaterhøsten med ingen ringere enn den legendariske «Forrest Gump»! Dette blir episk, nært og sprøtt på samme tid. På store scene skal Forrest ta oss med på sin eventyrlige ferd gjennom sentrale begivenheter fra etterkrigstiden, og vi er skikkelig spente på hva vi vil få servert.  Life is a box of chocolates…

Hvordan vil skuespillerne på DNS klare seg i en av filmhistoriens aller beste rolletolkninger? For å ikke å glemme Ltg. Dan, Jenny, Bubba og Mamma Gump. Alle markante skikkelser satt inn i et Amerika i en definerende epoke.

Over Engen har gjort stor suksess med å lage teater av storfilmer på én uke. «Forrest Gump» har stått på ønskelisten lenge – og er absolutt en One night only opportunity i særklasse.