Fargerik, barnlig tegning som promoterer "lilleskogen", et arrangement av studentteatret immaturus på den nationale scenen.

17.04: Lilleskogen med Immaturus

Studentteateret Immaturus gjester Teaterkjelleren onsdag 17. april kl 16:30 med en poetisk og urovekkende fortelling om barndom iscensatt for voksne. «Lilleskogen» er en del av Immaturus’ teaterfestival.

Vi er glad for å få være vertskap denne ettermiddagen for byens flotte studentteater. Immaturus arrangerer sin egen teaterfestival på flere av byens scener, og DNS huser premieren på det prisbelønte stykket av Jesper Halle.

Her er regissør Silje Eskildsens ord om «Lilleskogen:

Julie Nilsen griner alltid og lukter kattetiss. Hun får nesten aldri være med å leke, bare noen ganger, hvis Bjørg og Signe vil leke skole. Ingen får lov å leke i Lilleskogen, selv om Eriksen-ungene sier de har vært der og sett skumle ting, men de juger ofte, akkurat som Julie Nilsen.

En dag på mystisk vis dukker det opp et hull i gjerdet mellom lekeplassen og Lilleskogen. Hullet i gjerdet skulle aldri vært der, det hadde vært mye bedre for alle om det aldri dukket opp. Spesielt for Julie Nilsen, som bader helt alene i Lilleskogen med det nye, hemmelige gullarmbåndet sitt.

«Lilleskogen» er et stykke om barn og deres fantasifulle verden, og om hvordan den noen ganger kolliderer med den virkelige, voksenverden. Med inspirasjon fra regissør Wes Anderson og dramapedagog Rudolf Laban, har skuespillerne dykket inn i en pastellfarget verden sett gjennom barneøyne.

Varighet: Ca 40 min I Billetter kjøpes gjennom Immaturus’ billettsystem

Av: Jesper Halle I Regissør: Silje Eskildsen I Produksjonsleder: Robert Gjøen Rosvold
I Med: Isabel Furhovde, Christopher Røine, Anders Enge Berg, Barbara Jankowska, Selma, Fisketjøn Christensen, Eleonore Vår Sønderland, Mathilde Løkkevik

Produsert av Studentteateret Immaturus