To kvinner med kontrasterende frisyrer poserer for et portrett.

12.12: Samtale – Prosjekt: Kropp

Linnea Myhre, forfatter av boken «Evig søndag» kommer til Bergen i forbindelse med premieren på teaterforestillingen med samme navn på Den Nationale Scene.

Møt Linnea Myhre i samtale med forfatter Marianne Clementine Håheim, som også har skrevet en roman om spiseforstyrrelser, og  Cathrine Nitter fra ROS senteret i Bergen.

I Teaterkjelleren kl 17.30 snakker de om spiseforstyrrelsens mekanismer, om «flinkiskultur» og om verktøy for å takle lidelsen og komme seg videre.

Samtalen er gratis, men du må bestille plass ved å følge lenken under.

«Evig søndag er en roman basert på ett år i mitt liv; et år jeg knapt kan huske. Ett år fanget i en kald Oslo-leilighet, alene med mine egne destruktive tanker, samt en undulat og internett-tilgang. Og Norges mest leste blogg. Omsider begynte jeg å forlate mitt eget fengsel for å treffe en psykiater. Møter jeg i utgangpunktet ikke forsto hensikten med, men som etterhvert viste seg å bli veien ut. Uten at jeg helt husker hvordan, ble ordene samlet og trykket på papir, og i 2012 utkom «Evig søndag». Åtte år senere kan jeg gjenoppleve alt på en scene.
LINNEA MYHRE

«Det er så lett å føle seg feil i vår tid.»
MARIANNE CLEMENTINE HÅHEIM, i intervju om boken «Svart belte».

I «Evig søndag» spiller Stine Robin blogger Lina. Forestillingen er et samarbeid mellom Den Nationale Scene og Teatret vårt i Molde og spiller på Lille Scene DNS fra 12. desember. NB! Kort spilleperiode!

Samtalen er et samarbeid mellom DNS og ROS senteret.